Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm w pracy jak dużo jestescie w stanie poswiecic zeby być dobrym w

Polecane posty

Gość gość

tym co sie robi??? Uczycie sie poza tym w domu???

Gość gość
Nic. Kiedys jak mialam wolna chwile, wyreczalam innych, douczalam sie, za wlasna kase konczylam kursy i szkoly, ale zaden pracodawca tego nie docenial, wiec obecnie mam to "gdzies". Jak mi pracodawca nie zaplaci, nie da wiecej kasy, wolnego, nie robie nic. Chyba ze jest mi to przydatne do zmiany pracy na lepsza :P

Gość gość
Nikt nie chce być bardzo dobry w swoim zawodzie???

Gość gość
Ja chodze do szkoly weekendami. Ale szefowi nie powiedzialam :P

Gość gość
Nic, robie tylko to co musze. Dla pracodawcy jestes tylko cyfra wiec jak sie wysilac to tylko dla siebie

Gość gość
no ja wlansie pytam, czy robicie coś w kierunku, żeby być lepszym w swoim zawodzie, żeby cagle sie doskonalić. Nie pytam, co robicie, żeby szef lepiej was ocenial. a ta szkoła weekendowa to studia zwiazane z kierunkiem wykonywanej pracy?

Gość gość
Nie, policealna. Z kierunkiem jednego z zawodów które w ramach umowy zlecenia za 1200 zł wykonuję w pracy :D Bo jeden zawód nie starczył aby ją dostać.

Gość gość
A nie chcecie sie dokształcać dla siebie, dla swojejsatysfakcji, żeby byc po prostu najlepszym w tym co robicie?

Gość gość
gość dziś A nie chcecie sie dokształcać dla siebie, dla swojejsatysfakcji, żeby byc po prostu najlepszym w tym co robicie? X Ja robię to co lubię . Lubię swój zawód, pracuję dla siebie. To także moje hobby więc w tym przypadku satysfakcja i dążenie do powiększenia wiedzy na ile jestem w stanie, jest naturalne.

Gość gość
ja tak samo, praca jest jednoczesnie moim hobby wiec naturalne ze jestem w tym coraz lepsza, duzy wplyw na to ma ze mam wolna reke w pracy i lubie to robic, nie czuje sie nawet jakbym pracowala a jeszcze mi za to swienie placa ;)

Gość gość
profesjonalnie to mnie mozesz w tylek cmoknac skladajac usteczka centralnie w lewy posladek albo robisz to co lubisz - i wtedy z automatu uczysz sie nowego albo odwalasz panszczyzne i wtedy lepiej zmienic rodzaj badz miejsce wykonywanej pracy