Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój znajomy obraził moją dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

Nie jest to żaden mój kolega ale czasami jak go gdzieś spotkałem to rozmawialiśmy, wydawał się normalny... będąc w weekend ze swoją dziewczyną w lokalu widział nas nawet się nie przywitał (ja go nie widziałem) za to zadzwonił do mojego innego dobrego kolegi i opowiadał mu że siedzę z brzydulą!!! ona mnie się podoba a on ją chamsko ocenił dwa zachował się jak burak bo nawet się nie przywitał!!! On jest sam chyba nigdy nawet nie miał kobiety a młody nie jest, jego sprawa że jest sam nikt go nie wyśmiewa z tego powodu masakra co za ludzie, jestem wściekły...

Gość gość
to czemu do niego nie zadzwonisz,i nie powiesz,ze takie informacje do Ciebie dotarły,i to jest zwykłe cham/stwo tak komentować Twój wybór,i jak się spotkacie to dostanie wpiertol. myślę,że tego by oczekiwała Twoja "brzydula",facet powinien być RYCERZEM ,zawsze i wszędzie

Gość gość
gość dziś to czemu do niego nie zadzwonisz,i nie powiesz,ze takie informacje do Ciebie dotarły,i to jest zwykłe cham/stwo tak komentować Twój wybór,i jak się spotkacie to dostanie wpiertol. myślę,że tego by oczekiwała Twoja "brzydula",facet powinien być RYCERZEM ,zawsze i wszędzie x Bić się o kobietę zgłupiałaś do reszty?!

Gość gość
No przecież nie będę ani wydzwaniał do niego czy się z nim bił nie zniżę się do jego poziomu, koleś się zachował jak cham i tyle w tym miejscu nawet moim znajomym nie jest... nie wiem czy to z zawiści że go żadna nie chce, o co chodzi? gość 30 lat na karku a zachowanie z piaskownicy... Oczywiście jej do brzyduli daleko, szczupła i podoba mi się z twarzy, no jak nie w jego guście spoko to mogę zrozumieć ale od razu jechać po niej i wydzwaniać i mnie obgadywać

Gość gość
sorry,,stara już jestem,ale jakbym była facetem,to bym mu dała w py/sk,bo jak nie ma klasy,to czasami warto zniżyć się do poziomu...

Gość gość
daj sobie spooj właśnie dlatego jest sam bo jest popaprany, a ten co tobe to opowiedział to tez ma pod kopułą nasrane- całe towarzystwo plotkarzy-odetnij ich od siebie i zyj dalej