Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzicie drugą kreskę?

Polecane posty

Gość gość
Jest to test quixx tyle ze rozebrany z ucieta koncówka haha

Gość gość
widac! zlaba ale jest. Tylko blagam napisz ze to nie jest pepino

Gość gość
wczesna ciaza, gratulacje :)

Gość gość
Nieee juz sie pare razy na pepino przejechalam i wiem czym to smierdzi :) to jest QUIXX robilam go teraz 3 w tym cyklu i nigdy nic nie bylo dopiero dzis :)

Gość gość
Na prawde ?? Tak bardzo boję się cieszyć... Ale okres się spóźnia, piersi bolą i nabrzmiały, dół brzucha nie boli ale tak ciągnie jakby.. i temp w pochwie ponad 37 stopni :) mąż się upiera że nic nie widzi.. Kiedy go powtórzyć żeby kreska była już normalna :) ?

Gość gość
to wczesna ciąża

Gość gość
Powtórz za kilka dni. Z dnia na dzien powinna być ciemniejsza.

Gość gość
No to ciąża jak nic! Gratulacje kochana :)

Gość gość
QUIXX pokazuje pozno kreski,zawsze! ciaza na 100 % idz zrob bete i pokaz mezowi

Gość gość
Dziękuję za opinie :) Jeju tak bardzo się cieszę i tak bardzo boję żeby ta radość nie była za wczesna, ale to tak ciężko się nie cieszyć. Zdjęcia w ogóle są trochę kijowe, a ja nie mogę zrozumieć czemu mąż nie widzi tej kreski... Może dlatego że dla niego druga kreska ma być taka jak kontrolna. Już się nie mogę doczekać aż mu w końcu pokażę taki prawdziwy pozytywny test :)

Gość gość
Kocham was! :) Bylismy na tescie z krwi ale u nas dopiero w srode wysylaja wyniki i w czwartek beda wiec bez sensu i zrezygnowalam do tej pory to mi same dwie grube krechy wyjda (mam nadzieje). Ale do lekarza narazie sie nie umawiam, umowie jak faktycznie zobacze dwa grubasy :). To moze kupie inny test? :)

Gość gość
Każda kreska w polu T oznacza ciaze. Nie ważne czy jest słaba czy mocna. Kreska to kreska i test jest pozytywny. Gratulacje dla autorki i zdrowka dla Ciebie i maleństwa. Dbajcie o siebie

Gość gość
Mozesz kupic kolejny test i on rowniez wyjdzie pozytywny ponieważ jestes w ciazy !!!!

Gość gość
jak dlugie masz cykle? test rozumiem, ze w 32 dniu? duzo zalezy czy jestes juz po terminie @ czy raczej przed...

Gość gość
ja miałam taka kreskę słaba w dzien @ a 4 dni pozniej była juz taka gruba i ciemna jak ta kontrolna. urodzilam we wrześniu i wlasnie tulę mojego aniołka :) gratulacje i zdrowia dla was

Gość gość
Przywolalyscie usmiech na moją twarz. Dziękuję za pozytywną energię i życzenia ;). Hm.. u mnie to różnie. Miałam dostać okres ostatecznie dzisiaj lub 2 dni wczesniej :)

Gość gość
Kup bobo testna nim ładne kreski wychodzą :D ale kreską to kreska, gratulacje

Gość gość
Dodam że temp pod pachą również od jakiś 4-5 dni jest na poziomie 37-37,4 stopnie :) to mnie pierwsze zastanawialo bo nie jestem chora, a normalnie temp mialam zawsze ledwo 36,5 :)

Gość gość
no to podtsawa musisz sprawdzac czy kreska jest ciemniejsza, jutro i pojutrze to przed wynikami bhcg bedziesz wiedziec czy jest ok. U mnie w terminie @ tylko grube kreski oznaczaly ciaze, slaba kreska nie skonczyla sie niestety dobrze;-(( ale ja mam b. krotkie cykle i z tego co czytam duzo kobiet w terminie @ ma slaba kreske jeszcze

Gość gość
Przykro mi :( Miałam zrobić pojutrze ale ZNAJĄC MNIE.... nie wytrzymam :D i zrobie jutro. Nienawidzę siebie za tą niecierpliwość :P

Gość gość
Ale mam wrazenie ze mi zaraz brzuch odpadnie to normalne? Ale moze to z wrazenia po prostu ;)

Gość gość
wszystko jest normalne, nie martw sie. martw sie tylko jak pojawi sie krwawienie

Gość gość
jedz na betę, potem powtórz po 48 h jak rosnie. Nie ma sie co cieszyc na zapas:]

Gość gość
Gratuluje też tak miałam druga słaba a teraz już 23 tydzien ciąży. Ból brzucha to normalne

Gość gość
u mnie tez takie bladziochy wychodzily bo niski poziom bety byl i nieprawidłowo rosla. Juz 2 razy poroniłam wiec jak widze taki test to mam ciarki:)

Gość gość
Współczuje :( mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie

Gość gość
Tak dla spokojności zrób test beta powtórz po 48 h jak prawidłowo przyrośnie to nic tylko się cieszyć. Wynik bety weż do gina bo tak od razu to w brzuszku nic nie zobaczy usg szukanie pęcherzyka 5 tc płodu 6 tc