Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

srój św. mokołaja dla niemowlaków

Polecane posty

Gość gość

szukam ładnych świątecznych ciuchów dla dziecka i chyba we wszystkich już sklepach widziałam takie stroje św. mikołaja dla najmłodszych. podoba wam się to? będziecie tak ubierać swoje maluszki na święta?

Gość gość
zastanawiam się kto wpakowuje swoje dzieci w te przesłodzone i nie praktyczne stroje reniferów, mikołajów :o zamierzasz kisić niemowlaka w tym filcowym kombinezonie w święta? Ani to wygodne, ani oddychające ani ładne...tzn jeżeli ci się podoba to kup ja nie lubię takich kostiumów ani noworodków/niemowlaków z jakimiś uszkami, zajęczymi ogonkami w d***e nie nie podoba mi się ale jak masz ochote to kup

Gość gość
12.23 nie, nie, nie:) mnie to się w ogóle nie podoba, podobnie jak tobie i zastanawiam się czy jest tu ktoś kogo to "jara"? bo ja tego nie rozumiem.

Gość gość
mysle podobnie moje dziecko zamierzam ubierac WYGODNIE przede wszystkim a stroj mikolaja dla niemowlaka jeszcze kiczowato dla mnie wyglada

Gość gość
W mothercare są co roku. Moje dziecko mialo z tego sklepu pajacyk udajacy stroj mikołaja. Nie bylo w tym ubraniu nic nie wygodnego. Zwykle ubranie .

Gość gośćop
Tak, podoba mi się . Mój syn jak był niemowlakiem miał pajacyka na wzór stroju Mikołaja i wyglądał cudnie. Pajac jak każdy inny tylko miał wzór świąteczny więc co w tym niewygodnego :O

Gość gość
Nie stać je na ładne ciuchy świąteczne to mówią że brzydkie i zasłaniają się wygoda

Gość gość
Gosciu z 13.07 pomyslalam tak samo. Bo jaka jest roznica w wygodzie w pajacy np w paski a takim udajacym strój mikolaja..?

Gość gość
Gość gość
Co kto lubi, ale osobiście mi się to nie podoba :) kiedy miała 9 miesięcy to na wigilię miała założoną elegancką sukieneczkę, białe rajstopki i czarne lakierki. Dziwnie by wyglądała w stroju renifera czy Mikołaja :) Przebranie może założyć na Halloween czy bal karnawałowy.

Gość gość
Wpisz w wwyszukiware mothercare stroj mikolaja. To jest wygodny pajac a wyglada moim zdaniem fajniej niz te z linkow.

Gość gość
Nie, nie podoba mi się to. Wolę kupić jakieś eleganckie ubranko, które założy jeszcze kilka razy.

Gość gość
Moim zdaniem to jest fajne jak robisz pierwszą sesję zdjęciową niemowlakowi, w jego pierwszą wigilię. Myślę, że takie fotki mogą być ładne.

Gość gość
Mi się podobają. Mój ma "świąteczne" skarpetki. Nic innego kupować raczej nie będę bo szkoda mi dać 60 zł na ubranko, które dziecko założy jeden raz.

Gość gość
Już nie przesadzajcie.Od razu dziecko nie umrze przez kilka godzin w tym filcowym ubranku:O a w ogóle to skąd wiecie ,ze to,które autorka chce kupić jest z filcu?Ja widziałam takie ubranka nie tylko filcowe

Gość gość
gość dziś Co kto lubi, ale osobiście mi się to nie podoba usmiech.gif kiedy miała 9 miesięcy to na wigilię miała założoną elegancką sukieneczkę, białe rajstopki i czarne lakierki. Dziwnie by wyglądała w stroju renifera czy Mikołaja usmiech.gif Przebranie może założyć na Halloween czy bal karnawałowy. xxxxxx Myśle,ze ta sukieneczka nie była zbyt wygodna bo rzadko się zdarza żeby eleganckie ciuchy były wygodne.A te czarne lakierki pozostawiam bez komentarza:O

Ja znalazłam już wcześniej, na wyprzedaży w zeszłym roku śliczne piżamki z motywem świątecznym. Bawełniane. Kupiłam, ale nie wiem, czy założe na sama wigilię, czy po prostu w święta

Gość gość
Filcowe :D chyba welurowe-miekkie i ciepłe. Ta zalinkowana sukienka z kapturem na pewno jest wygodniejsza od jakiegoś eleganckiego.czegoś i lAkierek :D wmawiajcie sobie dalej

Gość gość
ja pisalam o niewygodnym stroju bo w przeciwienstwie do reszty, ktora wyzwala mnie od zazdrosnic, zrozumialam o jakim stroju mowi autorka. o pajaca we wzorki swiatecznie nie zakladalaby chyba tematu, ehhh

Gość gość
Dokładnie tylko kilka zrozumialo o co autorce chodzilo a pozostałe to tak klepią w ta klawiaturę nawet przeczytać ze zrozumieniem nie potrafia :-o

Gość gość
13.27 Faktycznie te czarne lakierki dla 9 miesięcznego dziecka to super wygoda :D

Gość gośćop
Mój syn miał kostium podobny do tego z linku tylko jak to pajac miał stópki poza tym był bardzo podobny.

Gość gość
chociaż wiem, że to nie ma żadnego znaczenia, to ja absolutnie nie chcę serwować dziecku takich kostiumów. i to nawet nie przez wzgląd na dobro dziecka ale z powodu mojego poczucia estetyki. nie podoba mi się coś takiego. podobnie jak tu jedna pani napisała. wolała bym jakąś elegancką ładną sukieneczkę, białe rajstopki itp. autorka

Gość gość
hehe a u nas w domu maz zawsze sie przebiera za mikolaja :) mamy stroj z http://strojemikolaja.pl - z broda, czapka, okularami etc. dzieci jeszcze go nie rozpoznaly ani razu! :)

Gość gość
oho! Juz mamy dwa obozy. Matki, które chcą ubrać dziecko w bawełniany pajacyk z aplikacją świąteczną i drugie które twierdzą, że to okrutne, idiotyczne, niewygodne, sztuczne, sztywne i filcowe :o i rozpisują dramaty. Trochę luzu i nie piszcie tych bajek o niewygodnym stroju tylko dlatego, że jest czerwony, a na kapturku ma bąbel czy uszka :o

Gość gość
ta od filcu to chyba na jakiejś białoruskiej wsi mieszka :P rzeczywiście dopowiadacie sobie filozofie z d....py

Gość gość
myszelina masz rację, wystarczy, że dziecko już ma matkę idiotkę :D

Gość gość
To jest tylko kwestia gustu, co się komu podoba. Natomiast nie ma nic wspólnego z wygodą gdyż takie przebranie jest wygodniejsze niż niejedna sukienka , rajtuzy czy wspomniane lakierki.