Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

srój św. mokołaja dla niemowlaków

Polecane posty

Gość gość
a ja się z myszeliną zgadzam. tak sobie wczoraj wieczorem, po założeniu tego tematu myślałam, skoro to takie fajne, słodkie i w ogóle to czemu same nie chodzimy tak ubrane na święta czy wigilię? ja bym się tak sama nie ubrała. oczywiście dziecko może mieć inne potrzeby i pragnienia co do ubrania ale chyba nie w wieku niemowlęcym. ale jeżeli moja córka za cztery lata powie mi że chce iść do babci na wigilię w stroju św. mikołaja to proszę bardzo.

Gość gość
W ciuchaczach są takie stroje za grosze, w tesco też widzialam. Ale szczerze szkoda by mi nawet było wydać 10 zł na coś co raz założe dziecku, bo nastepnego dnia nadawałoby się do prania.

Gość gość
JA tam wygody też bym się nie czepiała bo można znaleźć mikołajowe i wygodne zarazem. Jednak nie ubierałam nigdy tak dzieci bo zupełnie mi się to nie podoba. Nie uważam tego za słodkie ani urocze tylko za badziewne i tandetne- ale to kwestia gustu. Dodam, ze bardzo eleganckiej sukienki i lakierowanych butów niemowlakowi też bym nie założyła. Na takie okazje preferowałam lekko odświętny i wygodny strój. Córa wystąpiła w sukience- odświętnej ale bawełnianej- bez butów :P Syn w spodenkach i koszuli- ale też nie takich sztywniackich i na kant odprasowanych :P

Gość gość
spodnie na kant dla małego bombla? hahaha:) (śmieje się z wyobrażenia, dobrze doczytałam twoją wypowiedź, że ich nie zakładałaś:) )

Gość gość
ubrałam mojego ale tylko do fotki ,nie pakowałam go w to na dłużej chociaż miłe i wygodne ,kupiłam używany za 15 zł f&f zrobiłam fotkę i oddałam kuzynce .

Gość gość
Nikt nie ubiera, a wszystkie dzieci to noszą, pełno fotek wszędzie, pełno dzieciaków tak paraduj, pełno tych ciuchów w ogłoszeniach ale nieeeee!!!! to jest passe, złe i głupie :P czego to się człowiek na kafe nie dowie :P

Gość gość
Kafeterianki niczym Ewa Drzyzga ze wszystkiego potrafią zrobić problem i nad nim debatować dzieląc się na obozy za i przeciw hahahah :P głupie baby

Gość gośćop
a ja się z myszeliną zgadzam. tak sobie wczoraj wieczorem, po założeniu tego tematu myślałam, skoro to takie fajne, słodkie i w ogóle to czemu same nie chodzimy tak ubrane na święta czy wigilię? ja bym się tak sama nie ubrała. oczywiście dziecko może mieć inne potrzeby i pragnienia co do ubrania ale chyba nie w wieku niemowlęcym. ale jeżeli moja córka za cztery lata powie mi że chce iść do babci na wigilię w stroju św. mikołaja to proszę bardzo. xxx Co mają do tego pragnienia dziecka? Czy twoje dziecko powiedziało ci , że jego pragnieniem jest mieć ubraną sukienkę i rajtuzy w święta? Moim zdaniem wiek niemowlęcy (dziecięcy) ma swoje prawa można dziecko ubierać kolorowo, zabawnie co nie znaczy, że dorosły musi w tym chodzić. Czy zawsze trzeba być "poważnym" w ubieraniu niemowlaka :O

Gość gość
nie, nie zawsze trzeba być poważnym, wręcz przeciwnie. czasem dostaję ciuszki po córce kuzynki, których ja swojej nie zakładam, czarna sukienka np, lub smutny szary sweterek. wolę aby moja córka chodziła kolorowo, wesoło ubrana. ale żeby zaraz przebierać ją w mikołaja? wolę coś w tym stylu http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/niemowleta/eleganckie-komplety/wszystkie-eleganckie-komplety/sukienka-set-133375-1.html

Gość gość
Ale nawet czarna sukienak, czy szary sweterek można tak skomponować z resztą ubrań, że wszystko wygląda elgancko.

Gość gość
taaaa jest i obrzygany do bólu róż :o to już wolę córkę w pajacu reniferze niż w tych cukierkowych obleśnych szmatach, no rzygać się chce jak się to wszędzie widzi :o

Gość gość
A ja sobie upatrzylam z F&F taki stroj w calosci bluzeczka z reniferem spodniczka tiulowa i legginsy w kremowo czerwone paski-corka bedzie miala wtedy 1,5 roku. Tak ja ubiore.

Gość gość
Na tym forum wszyscy pisza jak nke ubieraja dzieci: Przeslodzony roz, stroje mikolaja, renifera itd. Jak malego doroslego wiec kurna jak ubieracie??? Jak lumpiarzy?? czarna sukienka i szary sweter-maly dorosly roz-no orzeciez to takie kiczowate stroje-nie no takie to tandetne prawda jest niestety taka ze niektorym tutaj zal dooopcie sciska ze ktos ma mozliwosci i kupuje male dorosle ciuchy, swiateczne i nawet ten roz.

Gość gość
jak dobrze, że mam syna, bo jak widzę te różowe paskudztwa i te tiulowe słitaśnie spódnisie to zażenowana jestem.