Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Wiekszość kobiet nie potrzebuje mężczyzn ani seksu z nimi

Polecane posty

Gość Silene

Wolą żyć po swojemu, szczęśliwe, spokojne, a seksu większość kobiet nie lubi i nie potrzebuje. Seks to wymysł niezaspokojonych mężczyzn.

Gość kobietaaa123
To jest nieprawda.

Prawda. Oczywiście niektóre kobiety potrzebują mężczyzn i seksu, ale to są słabe jednostki. Współczesne kobiety są samowystarczalne i są to doskonałe jednostki. Słabe egzemplarze potrzebujące mężczyzn są już na szczęście na wymarciu.

Gość gość
z facetami sa same problemy

Gość gość
prawda :D ja bym mogła tylko z nimi rozmawiać bo czasem te rozmowy są ciekawe ale oni niestety uważają, że to tylko wstęp do macanek

Gość gość
faceci potrzebuja kobiet.

Gość gość
Autorki nikt dawno porządnie nie wygrzmocił. Wiadomo, że laska bez bolca dostaje p*****lca

Tak, mężczyźni potrzebują kobiet, ale kobiecie przy mężczyźnie bardzo się pogarsza, bo musi jeszcze i jego utrzymać, oprać, oprasować, sporzątać po nim, jeść dać.

Gość gość
kobiety same sobie dobrze radza.

Gość gość
prawda :) ale lubię męskie towarzystwo, bardziej niż kobiece, znam jeszcze porządnych facetów z którymi idzie się pośmiać, pogadać na luzie, są też szczerzy, nie owijają w bawełnę, ci również nie strzelają fochów. Bez seksu mogę się obejść, ani mnie grzeje, ani mnie chłodzi, jestem obojętna na seks tak prawdę mówiąc.

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu.

Większość kobiet jest obojętna na seks. Między 20, a 40 rokiem życia mają może większą ochotę, bo działa instynkt macierzyński, ale w dzisiejszym świecie zwycięża na ogół zdrowy rozsądek. Świat jest przeludniony, a mieć dziecko w tym dzikim świecie pełnym nieprzyjaznych ludzi? Po co? Oczywiście, mężczyźni jako znajomi do rozmowy mogą być, ale do niczego więcej. Teraz nawet do prac domowych nie są przydatni, bo wszystko można kupic, albo wezwać fachowca.

No szukają seksu, ale co większość z nich może zaoferować? Dwa pchnięcia i sapanie? Dziękuję, postoję :D

Gość piriririri
Są takie które lubią to sapanie ;) (nie ja). Co do mężczyzn to zdecydowanie wolę z nimi rozmawiać. I pić, bo faceci są dobrzy imprezowo.

Gość gość
Widocznie traktują sapanie jak faceci jęki kobiety. Może sapanie z przyjemności (w odróżnieniu od sapania z braku kondycji) jest podniecające? Ale temat nie o sapaniu :D

Gość gość
Ja tam uwielbiam seks i czuć między nóżkami język swojego partnera, moje koleżanki też lubią seks, więc to nie większość, a mniejszość seksu nie lubi.

Gość gość
Mam 44 lata i uwielbiam sex. Nikt Ci nigdy dobrze nie zrobił ,dlatego piertolisz głupoty..

Tak tylko mówią, bo tego oczekuje od nich męska część społeczeństwa. ja przeżyłam wielką karmiczną miłość. i duchową i przyrodniczą, więc wiem dobrze o czym mówię. Seks jest dobry na chwilę. Potem niestety zawadza kobiecie. nawet jak jest idealny.

Gość gość
Kobiety boją się ciązy ,nie stosują antykoncepcji stąd unikają sexu.

Gość gość
większych głupot nie słyszałam. Kobiety nie lubią seksu? Od kiedy?

Gość gość
"Kobiety boją się ciązy ,nie stosują antykoncepcji stąd unikają sex" Ciekawe dlaczego unikają antykoncepcji, przecież antykoncepcja to sama przyjemność.

Gość gość
Ogólnie dyskusja sprowadz się do tego: - mężczyzna chce częściej - kobieta niekoniecznie (niektóre wolą zakupy od sexu ;) ) Mój apetyt na sex wzrasta, gdy mąż o mnie dba, kupi prezent, przygotuje niespodziankę.

Gość gość
tylko nimfomanki lubia seks

Gość gość
Lubię sex z fajnym facetem i w miłych okolicznościach.

Gość gość
mozna zyc bez seksu