Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładna ale bierna

Lubię być bierna jak się kocham

Polecane posty

Gość Ładna ale bierna

Czytam tu o tym jak być nalepszą kochaną/ kochankiem, co powinno się robić i takie tam. A ja mam tak, że owszem potrafię się zając facetem i jego sprzętem ale najwieksza przyjemność sprawia mi jak jestem tak naprawdę bierna. Lubię polożyć się na plecach, rece dać za głowę, nastawić się, byc taką otwartą i bezbronną, rozłożyc nogi i czekać na samca, na pieszczoty, dotyk, obmacywanie, lizanie. A potem lubię poczuć to wejście i te pchnięcia. Kiedyś przeszkadzała mi jednostajność tego ruchu ( faceci potrafią robić to jednostajnie ileś minut) ale teraz lubię długo i mocno. I lubię czuć dłonie na piersiach i pośladkach. Jak jestem rozgrzana takie wręcz sztubackie obmacywanie. Uf, wtedy właśnie mam największą przyjemność. To, ze mam naprawde dobrze widać wyraznie bo nie potrafię być cicha. Czy taka kochanka jest dobra ?

Gość gość
Nie tu, w sieci ogólnie. Ruch sceniczny czasem jest ale jak się podniecę to o wszystkim zapominam, pręże się, tylko nogi na boki i czekam ... aż kochanek mnie trochę wykorzysta

Gość gość
dobra, weź skończ, nikogo to nie interesuje. Napisałaś a teraz nara

Gość Pani eL
Wstydem jest zostawić kobietę niezaspokojoną: czy to bierną czy aktywną.

Gość gość
KŁODA...

Gość gość
niebieskie nołlajfy juz nie mają gdzie popisać :( na kazdy temat sie wbijają, biedactwa..

Gość Ładna ale bierna
Halo, ja nie jestem jakaś kulawa, potrafię rozpalić faceta i zrobić mu tak, żeby naprawde długo mnie pamietał. Pisze o tym jak naprawdę lubię. O tym co mi przynosi najwiekszą przyjemność. Mój partner mówi, że już sam widok jak kwilę i odpływam wystarczy do ekstra orgazmu i ciężko mu się powstrzymać, żeby przede mną nie skończyć. Chyba nie jest ze mna aż tak żle.

Gość gość
Bierna się tłumaczy bo to zwykła kłoda.

Pewnie że nie jesteś kulawa. :) Za dużo kobiet nie miałem w życiu, ale za to o różnym temperamencie. Złego słowa nie powiem o tych ognistych, ale no nie oszukujmy się, nie dawałem rady, lub może nie do końca mi się to podobało. O wiele więcej przyjemności miałem z tymi "biernymi". Jak na ironię te bierne nauczyły mnie więcej o czerpaniu i dawaniu przyjemności iż gdy uczestniczyłem w tym szaleństwie, które zresztą też miał swój urok...

Gość gość
nowy 😘