Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wizyta w dawnej podstawówce

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj z okazji wyborów przeszedłem się na piętro swojej dawnej podstawówki,pierwszy raz po dwudziestu lat.W kiblu na tym piętrze kafelki są nadal te same,które zostały położone kiedy byłem w ósmej klasie i opuszczałem tę szkołę.

Gość gość
czyżby nie było ich stać

Gość gość
Należą do najgorętszych wspomnień :-P ?

Gość gość
tam nas kiedyś targał za uszy pan od fizyki,ale po tym piętrze przeszedłem się pierwszy raz po dwudziestu latach

Gość gość
pamiętam jak po zakończeniu roku w ósmej klasie,zostałem tam jeszcze na kilkugodzinną grę na komputerze,kto by pomyślał,że na te schody wejdę znowu po dwudziestu latach

Gość gość
a nie jeszcze raz tam byłem,poszliśmy z kolegami odwiedzić nauczycieli,na początku września,nowego roku szkolnego,już w szkołach średnich

Gość gość
a najlepiej wspominam w podstawówce okres do piątej klasy,nie chciałbym go jeszcze raz przeżywać,ale do wybranych chwil to bym się cofnął jeszcze raz

Gość gość
A JAbardzo mało pamietam moze jakies 5% podstawowki.Ale mysle ze ta niechec do szkoły , i wydarzen to spowodowało

Gość gość
a czemu niechęć i jakie wydarzenia

Gość gość
ja też tych wszystkich lat i zwłaszcza absurdalnych lekcji plastyki i zpt nie chciałbym jeszcze raz przechodzić,ale duży sentyment do tego miejsca i gdyby była możliwa podróż w czasie,to chętnie nawet na omawianie niektórych lektur ( jak Ten Obcy ) bym się wybrał

Gość gość
opowiedz szczerze o tej niechęci jak już zaczęłaś temat,co cię gnębiło,jak też nie miałem lekko

Gość gość
natomiast marnie wspomiam liceum,bo uchodziłem za dziwaka trochę przez niepotrzebne przejmowanie się za bardzo nauką, trochę przez sytuację w domu,siostrze zaczęło odp*****lać ( skończyło się skrobanką ) i matka bojąc się podobnych odpałów,duży rygor w domu narzuciła,rzutujący na życie towarzyskie