Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BoogieWoogie a co

Polecane posty

Gość gość

Temat zostal usuniety, wiec kontynuujemy tu.

Gość gość
Oczywiscie powod usuniecia tematu jest znany tylko moderacji...smiac mi sie chce z was :):):)

Gość gość
Nie masz czego kontynuować , bo wszystko będzie usuwane zdurniała psychohejterko z chorą obsesją na punkcie bogusi.

Gość gość
a nam się chce śmieć z ciebie że jak poj/e/bana srasz tymi tematami od kilku dni hahaha powód usunięcia jest znany każdemu myślącemu człowiekowi kretynko głupia

Gość gość
dziecinada... te wysyłające literki i tak wam zaśmiecą jak zaczniecie za bardzo jeździć po B. Póki nie ma postów chamskich macie spokój.

Gość gość
Jakie "nam"? Tylko jedna hejterka (ta głównie hejtująca) z tępym uporem zakłada wciąż tematy i nikt więcej.

Gość gość
może i jedna, ale w takim razie musi być opętana :D

Gość gość
Tak, jestem opetana przez szatana i rzucam uroki na psychofanki :) Wkurzacie sie a ja mam z was niezly ubaw. Az sie dziwie, ze jeszcze nie ma rzedu literek. Jesli ja jestem opetana, to co mozna powiedziec o tej spamerce? Boogie ma w najnowszym filmiku makijaz ala Rosja...fajnie ktos skomentowal na yt hehehehe

Gość gość
A kto ocenia czy post jest chamski czy nie? Psychofanki? Hłe hłe hłe

Gość gość
a ta tępa strzała nadal z jakimiś "psychofankami" wyjeżdża i do jej durnego, ograniczonego łba nie dociera, że nie trzeba być niczyim fanem aby być przeciwnym takiemu durnemu długotrwałemu hejtowi z doopy i naśmiewaniu z niepełnosprawności

Gość gość
No cóż, nie ma co spodziewać się logicznego myślenia po psychohejterkach :)

Gość gość
A jak wyglada hejt z doopy? Z twojej doopy? Chyba mam do czynienia z dziecmi. W ktorym miejscu w usunietym przed chwila temacie bylo nasmiewanie sie z niepelnosprawnosci? Jak mam nie nazywac was psychofankami, skoro widzicie cos, czego nie ma? Przyklad jeden poprosze na nasmiewanie sie z kalectwa. Tylko niech to nie bedzie ciag literek. :):)

Gość gość
I prosze mnie nie obrazac, bo jestescie gorsze niz najgorsza hejterka tutaj. Trzymajcie poziom ;)

Gość gość
Ja jestem od literek i Dostojewskiego. Nie interesuje mnie Siedlecka. Ja nie na hejtowanie jej osoby się nie zgadzam, ja się NIE zgadzam na zaszczuwanie KOGOKOLWIEK w sposób, jak to było robione na tych (poświęconych Siedleckiej) topikach. Z moich obserwacji wynika, że jest jeszcze, co najmniej, jedna osoba, prócz mnie, która podsyła wam literki. Cóż, moderacja jest tutaj zbyt opieszała, by na niej polegać.

Gość gość
Gościu z 15, wystarczy, że tu albo pod dziełami Bogumiły, napiszesz, że nie podoba Ci się makijaż, bluzka,sposób wypowiedzi itp. i już jesteś HEJTERKĄ

Gość gość
A czym jest wyśmiewanie się z jej zniekształconego wyglądu przez niepełnosprawność jak nie śmianiem się z niepełnosprawności? Tak tępa jesteś czy udajesz? Szydzisz z jej kształtu ust, zębów i sposobu wymowy na które nie ma przecież wpływu i które wynikają z jej niepełnosprawności, albo te "mlaskanie" - ciekawe jak ty byś mówiła wyraźnie, jak byś miała zniekształconą budowę twarzy/szczęki.

Gość gość
,,gość dziśa ta tępa strzała nadal z jakimiś "psychofankami"wyjeżdża i do jej durnego, ograniczonego łba nie dociera,że nie trzeba być niczyim fanem aby być przeciwnym takiemu durnemu długotrwałemu hejtowi z doopy i naśmiewaniu z niepełnosprawności,,ejmen! :o

Gość gość
i ja też jestem od literek, więc jak widać więcej osób spamuje, nie tylko jedna, nie macie szans głupie hejterki, a raczej hejterko ;*

Gość gość
gość dziśracja.nie trzeba kochać Boguśki,żeby się na takie zachowania nie zgadzać.

Gość gość
" gość dziś Ja jestem od literek i Dostojewskiego. Nie interesuje mnie Siedlecka. Ja nie na hejtowanie jej osoby się nie zgadzam, ja się NIE zgadzam na zaszczuwanie KOGOKOLWIEK" <><> a TO CIEKAWE ?, jakoś literek i Dostojewskiego nie ma pod innymi topikami, gdzie piszą o lizaniu przez psa, sex-sie z kilkoma na raz...innych stałych uczestników tego forum

Gość gość
Dziewucha, ty jesteś w stanie dostrzec różnicę między pisaniem o d***e maryni, gdzie nie szkaluje się konkretnej osoby a zaszczuwaniem kogoś istniejącego realnie?

Gość gość
Ksztalt ust wynika z niepelnosprawnosci? X Nie jestescie psychofankami boogey, czyli rozumiem, ze siedzicie na wszystkich tematach gdzie jest jakikolwiek hejt i piszecie literki? Hehehehe X Koncze z wami dyskusje, bo nie mam ochoty znizac sie do waszego poziomu. P.S. Nadal nie wiem co to hejt z doopy, ale w sumie nie jestem ciekawa. To pewnie jakis slang gimnazjalny. Podrawiam :)

Gość gość
Może się zaczniemy przedstawiać z imienia i nazwiska? Kłania sie "hejterka" numer dwa .

Gość gość
gość dziś - dokładnie ale hejtereczki oczywiście święte i niewinne i nic nie zrobiły, bo krytykują tylko jej makijaż haha choć ciągle jadą po jej defektach urody tak naprawdę albo tak samo ten bartek - możliwe, że on też jest w jakimś tam lekkim stopniu opóźniony, ma aspergera czy coś i co z tego? takie to zabawne, że ma coś z oczami? rozumiem, że jak widzisz na ulicy kogoś niepełnosprawnego, z zespołem downa itd. to też zaczynasz się z tej osoby śmiać? i wytykać jej każdy mankament jej urody?

Gość gość
Bartuś cudownie przewraca oczkami. Podnieca mnie to. Idąc twoim tokiem myślenia nie można ocenić wyglądu żadnego człowieka, bo nie daj boże jest w jakimś stopniu niepełnosprawny? Mam się zastanawiać, czy przypadkiem mu cos nie dolega? Z ludzi otyłych na tym forum śmieją sie praktycznie wszyscy. Czy to nie jest choroba? Piszecie tam literki? Czy nie przyszło wam to do głowy? Moze nawet same się naśmiewałyście? Proponuje rachunek sumienia.

Gość gość
"Ksztalt ust wynika z niepelnosprawnosci?" x Skończ palić głupa, co? U niej akurat tak i widać, że ma inaczej zbudowaną szczękę co ma wpływ także na taki, a nie inny kształt ust, z którego uwielbiacie tak kpić. x " Nie jestescie psychofankami boogey, czyli rozumiem, ze siedzicie na wszystkich tematach gdzie jest jakikolwiek hejt i piszecie literki? Hehehehe" x Jakoś nie widzę innych tematów stworzonych w celu oczerniania kogoś z imienia i nazwiska i jechania po defektach urodowych ego kogoś. No nie widzę kurde :)

Gość gość
"Koncze z wami dyskusje, bo nie mam ochoty znizac sie do waszego poziomu" kończysz bo brak ci argumentów tępa strzało :D

Gość gość
Parce B and B polecam kurację odchudzającą, bo się szczerze o nich martwie. Młodzi, niepełnosprawni (ona wiadomo na co choruje, jemu fanki cos wymyślą) ludzie dokładają sobie jeszcze ogrom nadmiernych kilogramów. Myślę, że ślub to niezła motywacja, żeby schudnąć.

Gość gość
To psychofanki nie mialy nigdy argumentów oprócz literek i dostojewskiego Nie widzisz innych tematów bo nie chcesz widzieć albo jesteś ślepa To byłam ja, trójeczka :)

Gość gość
Szkoda ze paychofanki widzą wszędzie ten ich hejt. Ktoś napisze że Bogusia ma piękne usteczka a one od razu ze sie naśmiewa. Nie przyjdzie im do głowy że komuś się mogą podobać.