Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza szczota do włosów

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy możecie polecić mi jakąś dobrą szczotkę do włosów? Mam długie gęste włosy, grzebienie z grubymi ząbkami rozdzielają ja a nie rozczesują, a chodzi mi o coś dobrego co oczyszcza włos i poprawia jego wygląd.

Gość gość
Hmm Ja też przyłączam się do tego pytania mam bardzo podobny problem...

Gość gość
ja mam dwie - podróbkę tangle teezera i szczotkę z naturalnego włosia z hebe. TT jest dobry do kołtunów i czesania na mokro, a szczotka z włosia do układania i przeczesywania włosów w ciągu dnia. :) mniej się po niej puszą włosy i są takie bardziej zwarte

Gość gość
pomyłka, szczotka nie była z hebe, tylko z rossmana, taka drewniania z włosiem

Gość gość
kup po prostu tangle teezer i nie pożałujesz!

Gość gość
Mam tangle teezer i niezbyt gęste włosy a mam wrażenie ze ta Szczotka jedynie "głaSzcze"włosy a nie je rozczesuje. Igiełki są krótkie i moim zdaniem nie sprawdza się przy gęstych włosach, poza tym u mnie jakoś nie specjalnie rozczesuje koltuny, poza tym wyrywa mi mnóstwo włosów

Gość gość
Szczotki i grzebienie są do czesania a nie oczyszczania i poprawiania wyglądu, od tego są szampony, odżywki, oleje... Polecam najpierw przeczesać włosy drewnianym grzebieniem z Body Shopu a potem dokończyć wspomnianym TT. Na upartego można się pobawić w szczotki z włosia dzika, ale one z rozczesywaniem mają mało wspólnego.

Gość gość
a ja ci jak dziewczyny polecam kupić tangle teezer, jest teraz sporo promocji na nie bo są w modzie np. http://www.topdrogeria.pl/pozostale_3/szczotka_original_pink_fizz,12024.html generalnie TT sprawdza się dobrze do wielu rodzajów włosów, dodaje fajnego świeżego wylgądu, jedna z lepszych i w miarę tanich szczotek na rynku