Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie już mnie wnerwia ta moda nazywania dzieci jak dawniej nazywano psy...

Polecane posty

Gość gość

Zaraz zostanę zbesztana na tym forum znając życie... Ale ludzie nadające to coraz bardziej wymyślne imię myślą że są mega kreatywni i w ogóle a połową tych imiona krzywdzicie dzieci ja bym udusiła rodziców jak by mnie nazwali Nicola, Jessika czy jakaś Amanda... Wśród znajomych jest pełno Alanów, Brayanów, kevinów i tym podobnych teraz znajomi nadali dzieciom na imię Bożydar drudzy Kostek >kostanty< trzeci Benniamin czwarci nazwali córeczkę Elena... Zaraz powiedziecie że każdy nazywa jak chce ale sami przyznajcie że jak w latach 90 byl by jakiś brayan czy Bożydar był by sponiewierany... Moje dzieci mają proste imiona nie sugeruje się tym że mówią ooo teraz ich tak duzo wole żeby było proste i oklepane niż jak te w/w

Gość gość
Nie spotkałam nigdy psa o imieniu Alan czy Elena, ale może ty mieszkasz w jakiejś dziwnej okolicy :O

Gość gość
Bryan, Alan to nie są imiona dla psów tylko imiona amerykańskie, które zrobiły się popularne w Polsce;-) Rozumiem jakbyś się doczepiła np. Sary,Soni albo Borysa, bo w Polsce wiele zwierząt tak się wabi, ale błagam Cię , serio znasz jakiegoś zwierzaka, który nosi imię Brajan albo Elena ?

Gość gość
A ja się zgadzam z założycielką tematu... kurcze też nie raz się śmieje z nadanych imion...

Gość gość
Mojej koleżanki szczur tak sie wabi :D

Gość gość
ją mam kostka a to świetne imię.podoba się każdemu

Gość gość
Moi znajomi nadali Gustaw wołaja Gucio.... :D też zatraz zwolenniecy powiedza ze psow nie ma co tak sie wabia :D

Gość gość
zgadzam się autorko zwłaszcza imię KUBUŚ pełno psów o tym imieniu :D co pewnie sama masz Kubulka hahahaha :P

Gość gość
A u mojej znajomej pies wilczurowaty wabi sie Brajan.

Gość gość
Elena stało się popularne przez "pamiętniki wampirów" tzn tak mi się wydaje. Znajoma dała bliźniakom na imię Elena i Stefan (na Damon podobno nie chcieli się zgodzić w urzędzie). Głupie trochę według mnie. Sama "pamiętniki wampirów" lubię, ale nie na tyle żeby dziecku dać imię któregoś z bohaterów :)

Gość gość
No to mnie zaskoczyliście,bo osobiście nie spotkałam się z imieniem Brajan u żadnego zwierzaka;) Tak czy siak nie podobają mi się te spolszczone amerykańskie imiona jak Brajany,Dżesiki i Alany- są pretensjonalne...

Gość gość
Nie mam Marcina i Natalię. Ale nigdy bym nie nazwała dziecka jak wymieniłam wyżej podzieliłam się z wami doświadczeniem i nie mówcie mi że teraz tak się nadaje i dzieci nie będą się śmiać moja córka chodzi do klasy z Noemi Łuszczyk i uwierz mi że dziewczynka nie ma lekko....

Gość gość
a ja smieje sie z rodzicow julek kubusiow oliwek itp itd jacy wy jestescie tandetni i nadajecie swoim dzieciom imiona jak wiekszosc rodzicow w Polsce :)

Gość gość
Ja miałam jedną Nikolę na studiach,ale zmieniła dziewczyna imię,bo nikt nie traktował jej powaznie... zmieniła na drugie imie Anna:)

Gość gość
ja mam kolezankę Yaśminę i tez nie cierpi swojego imienia

Gość gość
Mnie się bardzo podoba Elena, choć "Pamiętników wampirów" w ogóle nie oglądałam i nawet nie wiedziałam, że tam jest taka postać. Natomiast mam znajomą o tym imieniu i zawsze mi się podobało. Tyle że ona jest z pochodzenia Rosjanką.

Gość gość
ni cola ni pepsi :P

Gość gość
ja mam chomiki parkę i zwią się maja i gucio aq moja kolezanka ma sunie zuzię :)

Gość gość
Też miałam chomika Gucia :)

Gość żywiołak
To psy są nazywane ludzkimi imionami nie ludzie psimi. Gustaw - normalne imię, było od zawsze, a to, że ktoś tak psa nazwał?? no cóż pospólstwo komunistyczne się rozpanoszyło i zero umiaru czy taktu to już nie mój problem. Jak juz to kiedyś, kiedyś nie dawano takich imion zwierzętom, bo to było nietaktowne, no ale większość elity została wymordowana w latach 1939-1956, przeżyła garstka, która przekazała godne wychowanie dzieciom, a cebularnia bez wychowania się rozmnożyła na potęgę, zakłada takie tematy na forum ośmieszając się w oczach normalnych ludzi i dziwuje się, że ktoś ma na imię Gustaw :o to, że jesteście większością w tym prostackim myśleniu, to nie znaczy, że macie rację.

Gość gość
a dla mnie ludzie nadający ludzkie imiona swoim zwierzakom to d/e/b/i/l/e tacy jestescie malo kreatywni ze musiscie dac ludzkie imie psu kotu chomikowi?

Gość gość
sonia to dla mnie pochodzenie od suki psa :P

Gość gość
Z dziwnych imion to Melania u nas w rodzinie. Tragedia. A koleżance niedawno urodził się Ernest :-o.

Gość gość
Zgadzam się z żywiołakiem macie braki w rozumieniu rzeczywistości. To cebulackie lata komuny i postkomuny sprowadziły stare imiona jak Gustaw, Kajtek, Kuba do rangi imion dla psów i wy się z tego śmiejecie, że CZŁOWIEK może mieć tak na imię? przecież to są ludzkie imiona. Zwierzż można nazwać sobie każdym imieniem nawet Ania, Basia, Karol, Jaś i czy to znaczy, że ze mną jest coś nie tak bo dałam dziecku tak na imię? PROSTAKI Z WAS!

Gość gość
ty od melani dostalas po pysku jak szwagier lub szwagierka zobaczyli co na kafe wypisyjesz na nich? normalne imie tak samo jak ernest ... zobacz w kalendarzu ciemnogrodzie jakie sa imiona jest ernest jest melania ba nawet jest swewryn ale nie ludzie jak dadza tak na imie swojemu dziecku to patologia najlepiej dac kubus jas bjulcia oliwcia lenka niech 90% dzieci w polsce ma tak na imie.......

Gość gość
To my nadajemy zwierzetom LUDZKIE imiona a nie na odwrot...slaby temat. Jak cie to wnerwia autorko nie masz chyba powazniejszych problemow tylko takie glupie i infantylne. Ile ludzi tyle opinii. Co cie obchodzi jak ktoe daje swojemu dziecku tudziez zwierzeciu na imie. Czy to twoj problem? Ty swojemu dasz tak jak zechcesz. Bardzo dobrze ze jest taka roznorodnosc przynajmniej nie jest nudno w swiecie anek kasiek adamow i tomkow.

Gość gość
i kubusiowwwwwwwwwww :) tragedia

Gość gość
kubusiami filipkami kacp[erkami tez nazywaja ale mysle ze w naszych czasach faktycznie jak wspomniala autorka kolega z kl mial by na imie bozydar mieli bysmy pompe sama mialam kolege o tym imieniu i wszystcy sie nasmiewalismy tak samo jak z kolezanki melanii

Gość gość
Popieprzeni są ludzie, którzy zwierzętom dają imiona ludzkie. Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś nazwał synka Azorem, ale psa nazwanego Kacperkiem, Kubusiem, Sarą itp. owszem. To jest chore .

Gość gość
autorka ma na mysli wymyslne imiop0na moj pies nazywa sie kevin bo bardzo lubielam film kewin sam w domu a nie spodziewalam sie ze kevin imie bedzie na p[oczatku dziennym wiec nazwalam sobie psa :)