Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

;)...

Polecane posty

Gość
okres dość często mi się spóznia, ale jednak się stresuje :(:(:(

Gość gość
daj sie zroochać

Gość gość
A uzywasz prezerwatyw?

Gość gość
grux sonta sit mihi lux non draco sid mihi dux vade retro satana, nonsuade mihi vana. sunt mala quae libas, ipse venena bibas

Gość
nie używam prezerwatyw. Biore tabletki, ale ostatnio wymiotowałam i nie wiem czy to nie może obniżyć skuteczności tabletek :(

Gość
w*********j z tą modlitwą :O

Gość gość
Jak się d******py nie wiadomo komu to teraz nie rozpaczaj

Gość gość
Też mam podejrzenia odnośnie ciąży. Ja spotykam się z większą ilością facetów ale z jednym dobrym kolegą robie to bez zabezpieczenia,kończy zawsze na zewnątrz. A ostatnio bzykałam się z kolesiem i w pewnej chwili jak niby skończył to guma gdzieś się straciła i potem znalazłam ją w krzakach. Twierdzi że spuścił się do gumy. Ja już sama nie wiem czy mnie nie wykiwał i w trakcie ściągnął. Ale to by chyba ze mnie coś wyleciało? Mam jakieś dziwne różowe plamienia i podejrzenia co do ciąży. Gdyby to było prawdą to będe musiała oddać dziecko do domu dziecka

Gość
Też mam podejrzenia odnośnie ciąży. Ja spotykam się z większą ilością facetów ale z jednym dobrym kolegą robie to bez zabezpieczenia,kończy zawsze na zewnątrz. A ostatnio bzykałam się z kolesiem i w pewnej chwili jak niby skończył to guma gdzieś się straciła i potem znalazłam ją w krzakach. Twierdzi że spuścił się do gumy. Ja już sama nie wiem czy mnie nie wykiwał i w trakcie ściągnął. Ale to by chyba ze mnie coś wyleciało? Mam jakieś dziwne różowe plamienia i podejrzenia co do ciąży. Gdyby to było prawdą to będe musiała oddać dziecko do domu d x nie wiem różnie to bywa. Mógł mieć podczas wytrysku małą ilość spermy i wtedy by z ciebie nie wyleciało...

Gość gość
miałam kiedys podobny problem, spotykałam się z 2 facetami i potem się bałam, bo nie wiedziałabym, którego to dziecko. Wtedy sobie obiecalam, ze podczas jednego cyklu jeden facet. Tego sie trzymaj na przyszłość.

Gość gość
zboczeńcy i nadpobudliwi seksualnie skórwysyny. na pastwisko do krów tylko czy któraś was ze chce:classic_cool: :d:d:d

Gość gość
Szmacisz sie. Jak mozna uprawiac seks bez milosci?

Gość gość
No właśnie. A teraz faceci nie szukają do związków. Jakbym miała tego jedynego to robiłabym to z nim,a że nie mam to umawiam się z kolesiami z neta. Mój kolega nie może mnie codziennie zaspokajać więc pomagam sobie innymi

Gość gość
Myślę że możesz cierpieć na jakieś zaburzenie typu nimfomania....poszukaj o tym informacji i pomocy

Gość gość
każda murzynka to nimfomanka podobno:o