Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczycielka wyprowadziła mnie z równowagi.

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj na matematyce kobieta chciała mi zabrać ipada na którym notowałam. Odpowiedziałam jej, że nie oddam jej i nie mam zamiaru jej tłumaczyć. A ona wtedy próbowała mi go WYSZARPNĄĆ z rąk, przytrzymałam i się tylko na nią bez słowa gapiłam a ona wpadła w jakąś furię. Zaczęła na mnie krzyczeć, że jestem niewychowywaną gówniarą (!) - dokładnie tak. Stwierdziłam, że nie będę się kopać z koniem. Wstałam i powiedziałam, że takim tonem nie będziemy rozmawiać. Wyszłam z sali. Jutro idę z rodzicami do dyrektora na skargę. Macie może jakiś pomysł jak dać nauczkę tej kobiecie? Na jakie przepisy prawne się powołać? W końcu chciala mi wyrwac tego ipada!

Gość gość
Do ksiazek szczylu

Gość gość
napisz skargę do mediów najlepiej do TVN również do helsińskiej fundacji praw człowieka do Strasbourga. wszędzie nawet do Prezydenta i Premiera

Gość gość
Patrzmy realnie:) Jutro idę na skargę do Pani Dyrektor. Mam nadzieję, że będzie rozsądna. Dobrze, że jestem w prywatnej szkole więc tutaj uczeń nie jest tylko kolejnym numerem w dzienniku tylko może też coś zdziałać. Myślę, że jeśli więcej rodziców zawalczy o zwolnienie tej kobiety to jej podziękują. OBY

Gość gość
namówię kolegów to ją obiją pod szkołą.

Gość gość
Nie będę namawiała żadnych kolegów:) Można za to iść do więzienia, poza tym siniaki się zagoją a ja bym chciała żeby kobieta zrozumiała, że to nie ona jest najważniejsza w tej szkole.

Gość gość
możesz jej wrzucić do kawy czy herbaty miksturę by dostała wylewu i na rentę pójdzie mało tego chodzić nie będzie mogła i Ciebie wkurzać swym widokiem

Gość gość
A nauczycielka pewnie by chciała, żebyś Ty też zrozumiała, że nie jesteś w szkole najważniejsza, choć płacisz.

Gość gość
pojutrze w regulaminie szkoly pojawi sie zapis ze notowanie na lekcjach za posrednictwem elektroniki wylacznie za pisemna zgoda dyrektora szkoly :D

Gość gość
Nauczyciele to zamknięta grupa. Nawet jak poskarżysz się do kuratorium oni tak wezmą stronę nauczyciela, w końcu tam też pracują nauczyciele.

Gość gość
Czyli wynika że do prywatnych szkół chodzą głąby i nie wychowane dzieciory. Jeżeli babka mówi że masz nie używać go masz noe używać. Ty nie jesteś pępkiem świata a na uczynienia to nie twoja służąca!

Gość gość
Nie w regulaminie tylko w statucie i zapewne jest tam zapis dotyczący korzystania z urządzeń elektronicznych na terenie szkoły.

Gość gość
zapewne? :D to moze sie zapoznaj?

Gość gość
Moi rodzice już się tym zajeli i dokladnie jest napisane, że można korzystać z urządzeń elektornicznych o ile nie przeszkadza to innym a mój ipad był wyciszony. Jednak zamiast poprosić to ta babka mi rozkazuje! Nie znoszę rozkazywania!

Gość gość
moi rodzice płacą i wymagają . mam mieć szóstki i mam korzystać z czego chcę. płacą i wymagają ! nauczycielka jest dla mnię a nie ja dla nauczycielki.

Gość gość
Pewnie ty byś chciała rozkazywac nauczyciele i wszystkim w szkole

Gość gość
Po co chodzisz do szkoły niech zapłacą więcej i siedź w domu i nie w******j ludzi pustaku. I nie przyznawać się ze żeś taka głupia że na ocenę dobra nie umiesz zapracować