Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma faceta ciapę i w jaki spoosb to sie przejawia

Polecane posty

Gość gość
Nie ma kolegów, nie potrafi zabawić towarzystwa, czasem w ogóle milczy albo się jąka jak już się odezwie. Zawsze wygląda jakoś nieporządnie, nawet ładnych rzeczy nie potrafi dobrze nosić.

Gość gość
moj jest taki slodki ciapa, mowi monosylabami, lubie go za to, bo nie jest cwaniakowaty tylko taki normalny i moge sie przy nim wyluzowac, w sumie to ja wole wiecej gadac, ubrac tez mi sie pozwoli, wyzwala we mnie takie matczyne uczucia, no ale jak trzeba to pomoze, bo taka ciapa nie jest, jest wiekszy ode mnie i dobrze zbudowany, radzi sobie z meskimi czynnosciami, tylko spolecznie jest troche niesmialy

Gość gość
Nie ma kolegow , towarzystwa, jest bezrobotny i ja musze go utrzymywac

Gość gość
w nocy sama musze na niego włazic

Gość gość
Moja ciapa jest inna, nie pamięta jaki dzień tygodnia, ani godzina, zgubi się na własnym osiedlu, nic nie potrafi załatwić w żadnym urzędzie bo zapomina wziąć dowód z szuflady, nie ma opcji żeby sam zdążył na autobus czy pociąg, że o samolocie już nie wspomnę. W sklepie wciskają mu wszystkie przeterminowane produkty jako promocję i 3 dni szuka własnych spodni na których cały czas siedzi. Za to kolegów ma od groma i jest niekwestionowaną duszą towarzystwa.

Gość gość
Mój nie umie sobie zrobić herbaty, ubiera różowe skarpetki, a w nocy zamiast mnie szarapać to zaprasza swoich kolegów :((

Gość gość
mój ma gips pod oknami - (uzupełniali nam braki pianki pod parapetami) lekko wygładzić papierem ściernym i pędzelkiem pomalować na kolor ściany heheh mówi mi weź jakiegoś kogoś zamów dam mu stówkę i niech to zrobi :D a ma dużo wolnego czasu... Jest totalnie asportowy jedyne co to basen i narty - żadne łyżwy, rower od siedmiu boleści, a na spacer najlepiej samochodem ... I generalnie mało socjalny jest, w nowym towarzystwie to już wgl siedzi cicho i sączy piwo... ma kiepskie żarty i nie jest absolutnie przebojowy, ma duże braki z wiedzy ogólnej mimo że skończył dobre liceum.

Gość gość
no i niestety rzadko miewa erekcję

Gość gość
erekcja jest sama z siebie o 4-5 rano, no to korzystam :D

Gość gość
axasd

Gość ciapa2
To jeszcze nie ciapy, prawdziwa ciapa to nie bzyka nic