Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia37

Nasze niemowkaki 2014

Polecane posty

Gość Sylwia37

Witam wszystkie mamusie! Ciekawa jestem ile jest tu kobiet które urodziły dzieciątka w 2014 roku. Może zacznę od siebie. Mam 37 lat i to moje trzecie dziecko. Mam dwóch nastoletnich synów w wieku 16 i 13 lat, a w lipcu trafiła mi się córcia(Kalinka). Jestem zadowolona że zdecydowlam się na trzecie(i ostatnie) dziecko w tym wieku. Kalina jest spokojnym 4 miesięcznym niemowkakiem. Dużo śpi, płacze tylko czasami. A jak jest u was? Które to wasze dziecko?

Gość gość
Pierwsze dziecko za pare dni konczy 5 miesięcy - dziewczynka :) istny szatan :) mam 28 lat :)

Gość gość
A ja mam 9 miesięcznego Olusia. Łazi po całym domu na czworakach lub przy meblach i jest super uśmiechniętym szkrabem. Mama 30 lat.

Gość gość
Ja mam syna. Za tydzien konczy 5 miesiecy. Nie jest tak zle jak bylo na poczatku teraz jest radosnym i cudownym dzieckiem. To moj pierwszy syn i niestety ostatni. Ja mam 25 lat.

Gość gość
20:02 a dlaczego ostatni? x Ja też mam 37 lat i również dwoje nastolatków w domu: córkę -14 lat oraz syna-17 lat. Teraz mam też urodzoną w czerwcu córeczkę- Misię. Zawsze myślałam ze nie będę miała dzieci, a teraz mam troje :p .

Gość gość
Ja mam 7 miesiecznego synka, teraz jest juz lepiej, ale na poczatku dawał nam niezle popalic, było bardzo ciezko. Mam 25 lat, do 30 chcialabym urodzic jeszcze jedno, ale nie wiem czy juz bede na siłach.

Gość gość
Niestety z powodow zdrowotnych mam usunieta macice :( Bylo to bardzo ciezkie przezycie dla mnie bo chcialam zawsze miec 2-3 dzieci. Mialam miec ja usunieta juz przed ciaza, ale zaszlam w ciaze i sie nie zgodzilam. Moglo sie to odbic na moim zdrowiu i zyciu, ale postanowilam urodzic to dziecko. cala ciaze lezalam w szpitalu i zaraz po porodzie usunieto mi macice.