Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek131

Nastolatki

Polecane posty

Gość kwiatuszek131

Boję się tego pokolenia... Mam 14 letnią córkę, która ostatnio coraz cześciej mówi do mnie dość dziwnymi tekstami.... Np. ,, jeszcze nie wiem jak ale kiedyś zamieszkam w Stanach" , czyta wiecznie te amerykańskie książki, ,, Zmierzch" , ,,Błękitnokrwiści" itp. Uparła sie ze chce na ścianie w pokoju fototapetę z Nowym Yorkiem , mówi ze chciałaby pojechać na wymianę itd. Czy wasze dzieci tez sie tak zachowują . Z tego co widzę na forach to o dzisiejszej młodzieży mówi sie tylko ze jest wulgarna, tylko seks im w głowie itd. Moja córka bardzo dobrze sie uczy w zeszłym roku miała stypendium i przy mnie nigdy nie użyła wulgaryzmu ... Co o tym sądzicie ?

Gość gość
Zorientuj się co udostępnia w necie

Gość gość
Spokojnie już niedługo zaczną sie melanże, lody, seks i starsze towarzystwo. Moja córka to samo przechodziła, a była niby taka niewinna i tez dobrze się uczyla. Wpadla po prostu w złe towarzysto no i jeszcze ta marihuana. teraz ma 20 lat i 3 letnie dziecko, ojciec spierdolił, siedzi na bezrobociu, a ja nie mam do niej siły. Dalej chodzi na imprezy, boje sie ze znowu będzie w ciązy..

Gość Kwiatuszek131
Historię w komputerach sprawdzałam, jej iPhona też nie mam tam nic niepokojącego.