Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla mamci pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

hej, będąc w weekend na przypadkowych zakupach zauważyłam galerie obklejone w świąteczne akcenty, bombki choinki na półkach. chciałabym zapytać co można kupić mamie pod choinkę. dodam, że książki, perfumy i kosmetyki odstawiłabym na bok. moja mama ma 47 lat, jest mega wyluzowana, lubi ksiązki alexa kavy (ale nie chcę już jej kupowac, bo dostaje je na każdą okazję , ma ich caaaały regał i nie ma ich kiedy czytać). przedział cenowy to tak w zasadzie do 50zł. portfel odpada, ponieważ dostała niedawno na imieniny. coś polecacie?

Gość gość
może kup jakieś ozdoby świąteczne, jakieś prawdziwe, z prawdziwego zdarzenia bombki? wtedy skorzystają wszyscy, bo pięknie ozdobia Waszą choinkę? jeżeli jednak chcesz zrobić prezent typowo dla mamy, to może kup jej ładny kalendarz na 2015?

Gość surowa M
Ja mam świetny prezent, tylko się nie mieści w przedziale. Jest takie fajne serum bee pure, ja swojej ciotce będę kupować. Ale taki kremik starcza gdzieś na dwa i pół miesiąca.

Gość gość
Jak fajnie piszesz, musi byc z sensem, troche ironi, humoru itp. to mozesz napisac artykul o mamie. Jest taka w oferta w necie, ale nie pamietam adresu. Placisz, wysylasz zdjecie plus tekst i przysla ci normalna wydrukowana gazete. Nie jest drogo, kiedys chcialam zrobic cos takiego dla taty, ale zabraklo mi weny tworczej ;-) Za 50 zl to za duzo nie zwojujesz. Nawet za mal na bilet na jakis fajny koncert czy cos w tym stylu.

Gość gość
W wieku 47 lat, skóra kobiety niestety nie jest już tak gładka i napięta jak parę lat wcześniej :-) Nasza firma posiada preparaty przeciwzmarszczkowe najwyższej jakości. Podaruj swojej mamie prezent z naszej oferty. cofamyczas.com - Twoja druga młodość:-)

Gość osobniczka2
Moze jakis szal, rekawiczki, welniany beret? Albo jakas herbate z wyzszej polki, prawdziwa kawe, piekny porcelanowy kubek? Moze kominek do aromaterapii albo piekny pierscionek? Albo ozdobe do wlosow jesli ma dlugie? Etui na okulary lub torebke? Zegarek? Jakos nic wiecej nie wpadlo mi do glowy.

Gość malinka0102
Ja też uważam, że ozdoby świąteczne to fajny prezent, tym bardziej, jeśli odpada pomysł książki, portfela, perfum itd. Możesz kupić na przykład ręcznie robione świeczki bożonarodzeniowe (rok temu zamawiałam takie dla mojej mamy tu- http://phosphoros.pl/bozonarodzeniowe.html), na pewno przydadzą się mamie do dekoracji świątecznego stołu :) No i zmieścisz się w kwocie 50zł, za taką cenę dostaniesz już duuuużą i piękną świecę :)