Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so confused now

Zakochał się we mnie biedny facet

Polecane posty

Gość gość
To nie watp:-D Bylismy przed slubem razem prawie 6 lat. Wg waszego myslenia powinna mnie zostawic po kilku miesiacach:-D

"Nie mozecie zrozumiec jednego. Tam gdzie kasa jest nie bedzie konfliktow o kase." <><><> Nie zgadzam się. Jak jedna strona wypracowuje 85 % dochodu i zapier/dala to może mieć jakieś pretensję. Zresztą kasy nie będzie jeżeli on dojdzie jej na utrzymanie i narobi jej dziaciaków. 6 tysięcy to dużo na jedną osobę ale już na kilka osobową rodzinę to wcale nie są duże pieniądze. Jeżeli ona by się zdecydowała na ten związek byłyby konflikty o kasę bo nie mogłaby sobie pozwolić już na to na co mogła do tej pory.

Gość gość
"Nie mozecie zrozumiec jednego. Tam gdzie kasa jest nie bedzie konfliktow o kase." xxxxx Będą, bo automatycznie spadnie jej stopa życiowa. Laska jest przyzwyczajona do innego życia a tak doszłaby jej osoba do utrzymania, a nawet kilka zakładając dzieci. Tak jak shaf78 pisze, 6 tysięcy + 1 to nie jest dużo w perspektywie na całą rodzinę. Konfliktów nie będzie tylko wtedy jak zwiążę się z kolesiem o podobnych zarobkach.

"shaf78 dziś skoro masz żonę, która zarabia 10 razy więcej do Ciebie to nie dziwię się, że ją baaaardzo kochasz smiech.gif" xx dokladnie;-) prostytucja nie paraja sie wylacznie kobiety;-)

"Ciekawe czy gdyby nie miala takich możliwosci by zalatwic Ci lepsza robote i do tej pory robilbys za 1100 to czy wasz zwiazek by przerwał...bo ja watpie" xx pewnie autor by poszukal sobie kolejnej sponsorki ktora tez by bardzo "kochal";-) xx "Niewazne kto te kase ma, wazne,ze jest" xx a to juz zalezy od swiatopogladu ;-)

"gość dziś To nie watpsmiech.gif Bylismy przed slubem razem prawie 6 lat. Wg waszego myslenia powinna mnie zostawic po kilku miesiacachsmiech.gif" xxx wedlug 'mojego myslenia' to szukales sposnsoringu - wielu osob tak robi i wielu osobom sie udaje, nie moj biznes jak kto sobie zycie uklada;-)

"Nie zgadzam się. Jak jedna strona wypracowuje 85 % dochodu i zapier/dala to może mieć jakieś pretensję. Zresztą kasy nie będzie jeżeli on dojdzie jej na utrzymanie i narobi jej dziaciaków" xx poza tym moze sie zdrazyc choroba lub wypadek - i wtedy stona zyjaca na koszt sponsora/sponsorki zazwyczaj odchodzi;/

Gość gość
Kobieto bedziesz kiedys chciala urodzic dzieci, co bedzie jak bedziesz mysiala np lezec cala ciaze zagrozona w szpitalu? Kto was w tym czasie utrzyma jak ten golod***ec zarabia minimalna? Nie trac czasu na takuch golodupcow. Facetow nic, poza swoim wlasnym lenistwem, nie powstrzymuje od zrobienia kariery, wyksztalcic sie i dobrze zarabiac... My kobiety jestesmy pod roznym katem dyskryminowane, faceci sami siebie ograniczaja... Golodupcy nie powinni miec dostepu do seksu, pod tym wzgledem samice zwierzat sa madrzejsze od nas kobiet, byle c**a nie przekaze swoich genow dalej.

"Nie napisała nigdzie, że przejawia jakieś patologiczne zachowania. Jedynie jest leniwy i brak mu motywacji" xxx moim zdaniem to poczatek patologii;/ bo leniwy z natury jest kazdy ale nie kazdy sie zaniedbuje z tego powodu;/ xx " Takiemu człowiekowi czasami potrzeba jakiegoś impulsu, który da mu kopa do działania." xxx dlatego ja zawsze mowie po owocach go poznacie, tak patrzac to 100% ludzie odnosi sukces z tym ze 99% potrzebuje tylko tego impuslu ...;-) xx "Jeśli coś między obojgiem iskrzy to założycielka tego tematu byłaby jedną z wielu zimnych suk gdyby nie spróbowała" xxx wiazanie sie kims bardziej leniwym to twoim zdaniem sukowatosc?;/ xx " A może to jej się potknie noga i zostanie sama bez wsparcia?" xx ale nie mowimy o chwilowych potknieciach - tylko o postawie zyciowej;-)

"gość dziś Kobieto bedziesz kiedys chciala urodzic dzieci, co bedzie jak bedziesz mysiala np lezec cala ciaze zagrozona w szpitalu?" xx a skad takie zalozenie - przeciez nie wszytskie pary maja dzieci;/ pozatym zakladajac ze zaczynamy prace ok 23 rz - to yrlop macierzysnki jest wycinkiem i mozna na niego zaoszczedzic;-) xx " My kobiety jestesmy pod roznym katem dyskryminowane, faceci sami siebie ograniczaja... Golodupcy nie powinni miec dostepu do seksu" xxx takiego zdania sa tez prostytuki;-)

Gość gość
Nigdy nie zainteresuję się facetem, który zarabia mniej ode mnie. Dlatego, że mam gdzieś jego LENISTWO!

Gość gość
ROR powiedz co faceta powstrzymuje przed zdobywaniem pracy, gdzie sie lepiej zarabia?... Przed wyksztalceniem? Mowia mu ze moze zajdzie w ciaze i straca pracownika? Co do macierzynskiego, mam teraz 9 miesiecznego synka, wydatki jakie malitkue dziecko potrzebuje, a to co dostaje sie od panstwa to grosze, wiec przestan pueprzyc ROR, bobjeszcze nie masz dzieci i nie wiesz co to jest. Ja mialam ciaze zagrozona i nie moglam przacowac, a za lozko w szpitslu trzeba zaplacic, media i kredyty trzeba zaplacic. Jakbym za meza miala taka c**e jak autorka sie zastanawia czy z nim cos zaczynac, to pewnie z malytkim fzieckiem juz bym na ulicy byla... Bo masz wtedy wybor albo wracasz do pracy i ronisz ciaze, albo lezysz w szpitalu na podtrzymaniu i walczysz dla malenstwa o kazdy nastepny tydzien... Dlaczego male dziecko ma placic bieda za lenistwo i nieudolnosc tatusia?... Po co z kims takim w ogole zyc, przeciez takiemu tylko miska ryzu starczy...

Gość gość
ROR poza tym ten golod***ec bedac z nia w zwiazku bedzie chcial seksu, a nie ma 100% zabezpieczenia i co wtedy tatus zrobi? Powie dziecku, zeby zarlo trawe i mirabelki, bo mu sie nic nie chce? Tu nie chodzi o zadna prostytucje, kobieta przez seks a potem ciaze, a potem macirzynstwo traci zdrowie a nawet zycie, wiec powinna myslec glowa a nie c**a, bo potem ta jej c**a mize powaznie ucierpiec, a nawet na plastyke taki golod***ec dla niej nie bedzie mial... Jak po porodzie jej pochwa wypadnie i zacznie szczac pod siebie, a mimo to z pampersem bedzie musiala wrocic do pracy, bo mezusiowi pasuja te grosze, to wtedy juz bedzie za pozno i zrozumie swoj blad. Golodupcy niech wala konia w samotnosci siedzac dalej na garnuszku rodziny, bo dalej sa wyrosnieyymi dzieciuchami, a nie szukaja kobiety...

"gość dziś ROR powiedz co faceta powstrzymuje przed zdobywaniem pracy, gdzie sie lepiej zarabia?... Przed wyksztalceniem? Mowia mu ze moze zajdzie w ciaze i straca pracownika? Co do macierzynskiego, mam teraz 9 miesiecznego synka, wydatki jakie malitkue dziecko potrzebuje, a to co dostaje sie od panstwa to grosze, wiec przestan pueprzyc ROR, bobjeszcze nie masz dzieci i nie wiesz co to jest." xx nie znasz mojej sytuacji wiec po co zgadujesz, hm? to ze tym nie masz pieniedzy (ze ci nie wystarcza) musi od razu znaczyc ze mi tez nie starcza czy co?;// xxx "Ja mialam ciaze zagrozona i nie moglam przacowac, a za lozko w szpitslu trzeba zaplacic, media i kredyty trzeba zaplacic. Jakbym za meza miala taka c**e jak autorka sie zastanawia czy z nim cos zaczynac, to pewnie z malytkim fzieckiem juz bym na ulicy byla... xxx od tego sa ubezpieczenia (polecam!) a po zatym mozna sobie zaoszczedzic kase do przodu - no ale jak ktos popracowal raptem rok i juz sie rozmnaza to rzeczywiscie - ma to co latwo przewidziec ze dostanie;/ xx "... Po co z kims takim w ogole zyc, przeciez takiemu tylko miska ryzu starczy..." xx bez przesady kazdy ma prawo wyboru i s akobiety ktore sie dobrze czuja jako sponsorki, ja jestem za rownoscia i partnerstwem wiec dla mnie taka opcja odpada ityle.

aha uwazam ze kobieta i mezczyna ponosza wspolodpwiedzialnosc (w tym finansowa) za wspolne dziecko - kobieta ktorej na dziecko nie stac (bo zyje od pierwszego do pierswszego) a wymagajaca zeby ojciec dziecka wszystko zapewnil jest dla mnie niedojrzala;/

"gość dziś ROR poza tym ten golod***ec bedac z nia w zwiazku bedzie chcial seksu, a nie ma 100% zabezpieczenia i co wtedy tatus zrobi?" xx ale nie rozumiem tego postulatu... moim zdaniem to ludzie powinni dobierac sie pod wzgledem tez temperamentu seksualnego, a nie ze jedna osoba drugiej to "daje";-) na niechciana ciaze jest jeszcze rada taka jak aborcja, nie dramatyzujmy xx "Tu nie chodzi o zadna prostytucje, kobieta przez seks a potem ciaze, a potem macirzynstwo traci zdrowie a nawet zycie, wiec powinna myslec glowa a nie c**a, bo potem ta jej c**a mize powaznie ucierpiec, a nawet na plastyke taki golod***ec dla niej nie bedzie mial..." xx to jest wybor kobiety - wiec ona ponosi odpowiedzialnosc za swoj wybor, tak mysle. Poza tym az tak masowo kobiety nie traca obecnie zycia/zdrowia przez ciaze, znacznie eczesciej uszczerbku mozna doznac w wypadku komunikacyjnym, taka prawda xx "Jak po porodzie jej pochwa wypadnie i zacznie szczac pod siebie, a mimo to z pampersem bedzie musiala wrocic do pracy, bo mezusiowi pasuja te grosze, to wtedy juz bedzie za pozno i zrozumie swoj blad" xx uwazam, ze przesadzasz - kobieta powinna byc wspolodpowiedzialna za swoje decyzje, rozniewz finansowo, a nie miec pretensje do calego swiata. xx "Golodupcy niech wala konia w samotnosci siedzac dalej na garnuszku rodziny, bo dalej sa wyrosnieyymi dzieciuchami, a nie szukaja kobiety..." xx sa kobiety ktorym pasuej rola sponsorki, w czym masz problem?

Gość LucasHaze90
Albo niektórzy ludzie, albo ja mam skrzywione postrzeganie rzeczywistości. Jak domniemam to przez obecny kult pieniądza. Oceniacie jakiegoś człowieka na podstawie kilku informacji zawartych na forum dla jakichś desperatów w dodatku zamieszczony przez jakąś zdesperowana, zapatrzoną w siebie, nie wiedzącą czego chce bogatą panią. Na podstawie jego obecnych zarobków i wykształcenia, co według mnie jest co najmniej żałosne. Halo tu ziemia! Nie przeczytałem nigdzie, żeby gość był upośledzony, albo że przejawia jakieś patologiczne zachowania, czy gryzie. I nie sądzę, żeby tak było skoro nasza wykształcona założycielka tematu zarabiająca 6 tys raczyła na niego spojrzeć. Z mojej oceny wynika, że ten typ jest leniwy, nie ma na siebie pomysłu i brak mu motywacji, przepadł gdzieś w p*********j szarej rzeczywistości, a może dolega mu coś innego, nie wiem tego ja i nie wiecie wy. Ale za to wiem, że życie (tak te prawdziwe, nie wirtualne) pisze przeróżne scenariusze. Wykształcenie można zdobyć w każdym wieku, bo rozwijamy się i uczymy przez cały nasz niezwykle krótki żywot, przynajmniej ja tak mam. Co z tego, że zamiast jak wiele innych osób nie poszedł na studia wkuwać masy zbędnych danych, o których i tak by zapomniał? W zamian przeszedł szkołę życia, oby bez szwanku na psychice. Może ma wrodzoną inteligencje, swobodę w nawiązywaniu znajomości i naturalny luz, czarujący uśmiech i poczucie humoru, czego nie będzie miał gość zarabiający 10 tys. ? Owszem może tego nie mieć, ale musi mieć coś innego co spowodowało, że ten temat powstał. Co do hajsu nigdy nie wiadomo. Jednego dnia go masz innego jesteś pusty i w drugą stronę. Tak naprawdę niewielki ułamek całej populacji może być pewny przyszłości, ten naprawdę najbogatszy ułamek. Zresztą co ma kasa do miłości? Dla mnie jeśli między nimi iskrzy powinni spróbować. Nawet jeśli to będzie krótkotrwałe i ulotne to i tak warto, bo pieniądze to k***a nie wszystko. Kto wie może się powiedzie? A może nie? I tak mam to w d***e, idę dopalić lolka i cieszyć się swoim życiem, co również wam polecam zrobić na swój własny sposób. Autorkę natomiast kieruję z takim pytaniem do osób, które mają większe pojęcie o Tobie i tym facecie. Z fartem ;)

Gość gość
a ja lubię jak mnie sponsoruje moja kobieta. jestem leniwy, nie mam stałej pracy, ale i tak mam stały dopływ gotówki, seksu, podróży bez pracy. kobiety naiwnie wierzą w miłość, a ja korzystam. pozdro.

"LucasHaze90 dziś Albo niektórzy ludzie, albo ja mam skrzywione postrzeganie rzeczywistości" xx dobrze ze bierzesz obydwie wersje pod uwage;-) xx "Na podstawie jego obecnych zarobków i wykształcenia, co według mnie jest co najmniej żałosne. Halo tu ziemia!" xx zarobki i wyksztalcenie bywaja lepsza podstawa do oceny niz rozmiar biustu i obwod talii;-) x "Z mojej oceny wynika, że ten typ jest leniwy, nie ma na siebie pomysłu i brak mu motywacji, przepadł gdzieś w p*********j szarej rzeczywistości, a może dolega mu coś innego, nie wiem tego ja i nie wiecie wy" xx co za roznica co mu dolega skoro mozna znalezc osobe ktore nie ma rosterek psychicznych xx "Wykształcenie można zdobyć w każdym wieku, bo rozwijamy się i uczymy przez cały nasz niezwykle krótki żywot, przynajmniej ja tak mam. Co z tego, że zamiast jak wiele innych osób nie poszedł na studia wkuwać masy zbędnych danych, o których i tak by zapomniał?" xxx ale tutaj nie rozchodzi sie o kawalek dyplomu tylko o wybory zyciowe i co go motywuje, sa ludzie ktorzynigdy sie nie moga zdecydowac ;-) xx "Może ma wrodzoną inteligencje, swobodę w nawiązywaniu znajomości i naturalny luz, czarujący uśmiech i poczucie humoru, czego nie będzie miał gość zarabiający 10 tys. ? " xx raczej malopradoposdne - luz +usmiech to postawa ktorej latwo sie nauczyc zwlaszcza jak ci wplywa co miesiac 10 tys. na konto;-) xx " Co do hajsu nigdy nie wiadomo. Jednego dnia go masz innego jesteś pusty i w drugą stronę. Tak naprawdę niewielki ułamek całej populacji może być pewny przyszłości, ten naprawdę najbogatszy ułamek. Zresztą co ma kasa do miłości?" xxx owszem wiadomo - bo nie mowimy o wygranej w lotto, tylko o wyborze scieski zawodowej iluz znasz absolowentowmedycyny ktrzy po 10 latach zrabiaja mniej niz 2,000 a ilu znasz absolwentow historii kt tyle zrabiaja po 10 latach pracy? jak widac to sie da przewidziec;-) i oczywiscie nie kazdy lekarz jest milionerem ale mowimy o pewnej tendecji

"gość dziś a ja lubię jak mnie sponsoruje moja kobieta. jestem leniwy, nie mam stałej pracy, ale i tak mam stały dopływ gotówki, seksu, podróży bez pracy. kobiety naiwnie wierzą w miłość, a ja korzystam. pozdro." xx i w porzadku;-) prostytucje to tez sposob na zycie - jesli obydwu stronom odpowieda to nie ma problemu;-) ;-)

Gość gość
Hahaha:-D Nikomu nie spada stopa zyciowa bo tej kasy i tak starczyloby dla dziesieciu gamonie to raz. I nikt nie ma do nikogo pretensji o to ze ktos wiecej zarabia:-D Z jakiej racji? W malzenstwie wszystko jest wspolne. Ja zarobie np 3 zona 7 wiec mamy po 5 rozumiecie?

"W malzenstwie wszystko jest wspolne. Ja zarobie np 3 zona 7 wiec mamy po 5 rozumiecie?" xx twoja teza jest nieprawdziwa, w malzesntwie jets tak jak ludzie sie umowia (nawet prawo tak stanowi), a pieniadze zawzse maja wlasciciela - choc to mile jak wlascicielem ci sznownie pozwala z nich korzystac, proste;-)

Gość gość
Zreszta i tak sie nie dzielimy:O Oplaty sie uiszcza wszystkie na raz a to co zostanie jest na wydawanie i niewazne,ze ja wydam wiekszosc bo nastepnym razem zona wyda

Gość gość
To nie jest moja teza:-D Malzenstwo to wspolnota, nie ma "ja" i "ona" jestesmy "my"

Gość gość
Ty Ror a ile jestes po slubie juz,ze takis znawca?

Gość gość
zanim ktoś mnie zacznie rozbierać na czynniki pierwsze dodam, że ja jej nie kocham. ja z niej korzystam. ona sama tego chce. to ona mnie kocha, tego gołodupca i alkoholika. życie jest piękne, nie uważacie?

"Oplaty sie uiszcza wszystkie na raz a to co zostanie jest na wydawanie i niewazne,ze ja wydam wiekszosc bo nastepnym razem zona wyda" xx matko - wszystko wydajecie???;// xx" To nie jest moja tezasmiech.gif Malzenstwo to wspolnota, nie ma "ja" i "ona" jestesmy "my" xx to ejst twoja teza kazdy ustala ja sobie sam - s aludzie ktorzy bedac malzsentwem maja tak zdefinowany kontrakt prawny ze nie maja wszystkiego wspolnego, poza tym w roznych krajach jest rozne prawo ktore nie zawsze stanowi ze jest sie wlascicielem calego majtku swojego wspolmazonka - wiec twoja teza jest bledna;-)

"gość dziś Ty Ror a ile jestes po slubie juz,ze takis znawca?" xx a co to zmienia czy jestem 5 lat czy 13, hm? nie upubliczniam soich prywatnych spraw i tyle. xx "zanim ktoś mnie zacznie rozbierać na czynniki pierwsze dodam, że ja jej nie kocham. ja z niej korzystam. ona sama tego chce. to ona mnie kocha, tego gołodupca i alkoholika. życie jest piękne, nie uważacie?" xx kazda prostytutka tak mowi i zdana nie kocha swojego sposnora (czy sponsorki jak u ciebie) - nie ejses wyjatkowy, to wrecz schematczne zachowanie;-)

"Nikomu nie spada stopa zyciowa bo tej kasy i tak starczyloby dla dziesieciu gamonie to raz." <><><> Buhahah, 6 tysięcy starczy na 10 osób :D ? Dobre :D Może i masz racje, jak komuś wystarczy kanapka z pasztetem na obiad, kisić się w 2 pokojowym mieszkanku i zero przyjemności od życia jak basen, kino, jakiś wyjazd itd.

Gość gość
No co za znawca hehe:-D Tak wydajemy wszystko albo prawie ale to nie ma nic do rzeczy