Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola88

To jak to jest z tymi penisami?

Polecane posty

Gość lola88

Jestem laską i dla mnie rozmiar ma bardzo duże znaczenie. Mam przyjemność z seksu tylko z kolesiem, który ma naprawdę dużego penisa... Widocznie tak jestem zbudowana, a jak to jest u Was dziewczyny? Rozmiar ma znaczenie?

Gość gość
a jak bys zareagowala gdybys zaczela sie umawiac z facetem, poslzibyscie do lozka a wtedy sie okazuje, ze on ma chudego 13 cm?

Gość gość
To znaczy, ze wielka torba z Ciebie?

Gość gość
nie ma, mój ma takiego małego robaczka ale potrafi im zdziałać cuda

Gość lola88
Długość podczas wzwodu Bardzo mały: 10, 9 cm i mniejszy Mały: 11 cm - 12, 4 cm Średnio mały: 12, 5 cm - 13, 9 cm Średni: 14 cm - 15, 4 cm Średnio duży: 15, 5 cm - 16, 9 cm Duży: 17 cm - 18, 4 cm Bardzo duży: 18, 5 cm i większy Długość w stanie spoczynku Bardzo mały: 4, 4 cm i mniejszy Mały: 4, 5 cm - 5, 9 cm Średnio mały: 6 cm - 7, 4 cm Średni: 7, 5 cm - 8, 9 cm Średnio duży: 9 cm - 10, 4 cm Duży: 10, 5 cm - 11, 9 cm Bardzo duży: 12 cm i większy A jeśli jeszcze wam mało porównań możecie sprawdzić także obwód penisa w czasie wzwodu. Mały: 11 cm i mniej Średnio mały: 11, 1 cm - 12 cm Średni: 12, 1 cm - 13 cm Średnio duży: 13, 1 cm - 14 cm Duży: 14, 1 cm i więcej dobra tabela. mnie interesują tylko największe. mam faceta z takim, więc nie muszę szukać i martwić się, że jakiś koleś będzie miał za małego kutasa :P

Gość lola88
jestem raczej ciasna ale lubię jak trochę boli, taki seksualny masochizm :)

Gość gość
jak facet ma srednio malego i zarabia 8 tysiecy netto to i tak moze meic super laske za zone

Gość gość
boze, mój facet nawet nie mieści sie w tej tabeli 23 długi i 16 obwód we wzwodzie, a ja myslałam ze taki normalny jest :(

Gość takaprawda5555
Male penisy 11-14cm daja wytrysk kobiecy poparte badaniami naukowymi

Gość gość
Prowo temat jakies stulejarza zapalnego jak wiadomo pochwa rozciaga sie z 12-15cm wiec mit obalony o duzych penisach

Gość lola88
Nie zgadzam się... cóż, może i jestem wyjątkowa, ale z ogromną przyjemnością przyjmuję 22cm mojego chłopaka.

Gość gość
" gość wczoraj boze, mój facet nawet nie mieści sie w tej tabeli 23 długi i 16 obwód we wzwodzie, a ja myslałam ze taki normalny jest" no mieści się, jest w kategorii bardzo duży, jak mojego ;)

Gość king kong

srali muchy bedzie wiosna , bedzie lepiej trawa rosła 😂😂😂