Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym się obrzezać. Gdzie to mogę zrobić i ile kosztuje??

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata. Wiem że obrzezanie daje dużo korzyści. Gdzie taki rzeczy się robi i ile kosztuja?

Gość gość
u lekarza 1500-2000

Gość gość
A po co Ci to? I jakie to niby daje korzyści? Gdyby tak było lepiej to zapewne mężczyźni nie mieliby napletków z natury.

Gość gość
Jeśli myślisz, że to lepiej wygląda to się mylisz, bo właśnie fajnie jak podczas wzwodu tak się ta skóra tam marszczy ;), a obrzezany jest taki łysy i niepociągający.

Gość gość
Dłuższe są orgazmy, dłużej można uprawiac seks, jest przyjemniej i mnie i partnerce, nie brudzi sie tak jak pod napletkiem

Gość gość
Bzdura .Masz wodę to się myj

Gość gość
mój chłopak nie ma skórki i to najwspanialsza rzecz pod słońcem :) zawsze czyściutki i pachnący, estetycznie wygląda i nie ma problemów z jakąś tam skórą. Co kto woli

Gość gość
podrażnij jakąś sukę to ci obgryzie

Gość gość
Został obrzezany w wieku 5 lat, pod narkozą. W Stanach ucinają napletek odrazu po porodzie, ze względów higienicznych. Siedmioletni chłopcy-Żydzi nie mają tyle szczęścia, co nam nie- Żydom wydaje się brutalne, odbywa się ceremonia ucięcia skórki, gdzie potem rodzina lata z tą skórą, wszyscy się radują, totalny obłęd i... mnóstwo bólu :( nie mają znieczuleń.

Gość gość
odstrzel sobie możesz wszystko

Gość gość
ja Cie obrzezam za darmo

Gość gość
a poczytaj jakie korzyści z roli eunuchahahahahaha

Gość gość
nie czytaj tych głupich komentarzy od innych. znajdź fajnego lekarza i od niego dowiedz się więcej

Gość gość
Ok. Wlasnie sie obrzezalem. Operacja zaczela sie o 12:30 i trwala 25 minut kosztowala 950 zlotych w gabinecie znanego chirurga urologa Wroclawskiego (to nie reklama wiec nazwiska niepodam). Najpierw czlonek jest zdezynfekowany duza ilocia plynu dezynfekujacego ktory zarazem czesciowo go znieczula poczym miejscowe znieczulenie dolna i gorna czesc penisa przez zastrzyk jak ugryzienie komara. Po hwili nieczujesz praktycznie kompletnie czlonka jedynie swiadomosc ze cos tam chirurg robi. Lekkie szczypanie i uklucia przy zakladaniu szwow cos jak pokrzywa tyle ze chwilowo. Po skonczonym zabiegu doktor prezentuje ci czlonek i pozadnie go dezynfekuje ponownie poczym zaklada opatrunek i jestes gotowy aby wstac i wyjsc. Ogolnie zabieg znosny moze nawet bardziej niz usowanie zebow madrosci podczas ktorego dostalem cztery strzaly znieczulenia zamiast dwoch jak w tym przypadku. Po zabiegu gdy znieczulenie pusci jest odczowalne pieczenie jak po popazenu pokrzywa. Calkiem znosne, bynajmniej nie jak myslalem ze bede wyl z bolu. Przy oddawaniu moczu nalezy uwazac na opatrunek aby nie zmoczyc. Na drugi dzien zdjac opatrunek na mokro pod przysznicem. I starac sie trzymac czlonek w pozycji pionowej za pomoca tasmy opatrunkowej samoprzylepnej wowczas opuchlizna szybciej schodzi. Juz na drugi dzien szcypanie ustapilo a pojawilo sie delikatne swedzenie jak przy karzdym gojeniu. Teraz juz drugi dzien muj czlonek jest troche posiniaczony i opuchniety ale niema bolu ani pieczenia czuje sie swietnie. Wazne jest aby zostaly zalozone szfy nierozpuszczalne poniewaz jest to zabieg na skorze zewnetrznej a zatem kosmetyczny, wiec nikt niechce miec widoczlych blizn jak Frankenstain tyle ze na czlonku. Po 10 dniach od zabiegu mam wyznaczona wizyte na usuniecie szwow wliczona w koszt zabiegu.

Gość gość
Nawet nie wiesz co straciłeś ale teraz płacz po rozlanym mleku każdy medal ma dwie strony.