Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania34lata

Orgazm tylko na 2 baty (po trójkącie)

Polecane posty

Gość Ania34lata

Cześć. Przez około 10 lat fantazjowałam z mężem o trójkącie. Podczas seksu wyobrażaliśmy sobie że nasz wibrator to drugi obcy facet i że kochamy się we trójkę - oni naraz ze mną. Niestety nigdy nie mogłam osiągnąć orgazmu bez dotykania łechtaczki. Kilka miesięcy temu zdecydowaliśmy się na pierwszy seks grupowy. Poszliśmy do kina Bizariusz w Warszawie i tam mąż bzykał mnie na oczach 3 obcych facetów. Oni się w tym czasie dotykali ale nie pozwoliliśmy im na nic więcej. Byłam nieziemsko podniecona ale orgazmu nie miałam. Jak wychodziliśmy wzięliśmy numer do jednego z tych chłopaków takiego młodego i zaprosiliśmy go do hotelu. Tam w końcu zrealizowałam swoją fantazję o trójkącie... Siedziałam na tym chłopaku a mąż bzykał mnie od przodu w cipkę - po kilku sekundach miałam coś wspaniałego. Orgazm inny niż wszystkie wcześniej. WSPANIAŁY!!!!! Jak obaj doszli to szybko go grzecznie wyprosiliśmy - on też był zadowolony i później kochaliśmy się już sami. Ten chłopak bzykał się ze mną tylko analnie. Po tym wszystkim gdy podczas seksu przypominamy sobie tamten wieczór i mąż bzyka mnie razem z moim wibratorem to teraz zawsze mam już w tej pozycji orgazmy pochwowe. Bez wibratora już nie. Czyli ten orgazm mam po prostu w wyobraźni, że jak wspominam tamten wieczór i ten trójkąt czy muszę czuć tylko podwójne wypełnienie? Nigdy sama nie bawiłam się dwoma wibratorami bo mamy tylko jeden.

Gość gość
Ania 34 lata a moze chcialabys byc przerznieta na dwa baty przez zemnie i mojego kolege obydwa mamy paly po 21 cm zapewnial pelna dyskrecje, tylko meza musisz na ten czas gdzies wyslac,czekam na kontakt

Gość Ania34lata
Bzykajcie się sami :) Powodzenia.

Gość gość
ania ja bym nie odstawiala tak na boczne tory tylko bym pchizde nasmarowala i bym bzykac sie pozwolila

Gość Ania34lata
Ej no tak ustaliliśmy, że seks waginalny tylko z mężem i to według mnie było uczciwe. Sama nawet nie chciałam bo mi bardziej zależało na trójkącie, a nie na seksie z kimś obcym.

Gość gość
to raczej jest uwarunkowane psychicznie - spróbuj sobie przypominać tamten seks podczas zabawy jednym wibratorem, a tyłek możesz stymulować np. ogórkiem lub marchewką

Gość gość
Kobiecy orgazm jest połączony z mózgiem (niestety). Dużo zależy od tego co siedzi w głowie w trakcie seksu. Jeśli pomaga Ci przywoływanie wspomnień w pamięci to super! Powinnaś się cieszyć

Gość gość
Masz racje,ze szczytowanie zalezy od podniecenia i ustosunkowania się odpowiednio do seksu.Mamy często seks z inna parą i wymianą.Kochanek ma mniejszego członka od męża i mam większy orgazm niż z mężem.Ale za to jego żona z mężem to ma odlot jak nigdy gdy mąż ją kocha bo ma w sobie dużego członka wiekszego od jej męża.Wiec nastawienie na dobry seks robi dużo jak chodzi o szczytowanie.

Gość gość
przecież napisała że w kinie do niczego nie doszło - a na zbiorniku masz wiele par i ich fotek z tego kina - siedzisz tam codziennie od rana do zamknięcia?