Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smród w łazience. Prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem. Mieszkam w domku wolnostojacym , tzw. blizniak. Rok temu podlaczylam sie do miejskiej kanalizacji i od tego czasu dosc czesto w lazience po prostu smierdzi. Staram sie zatykac korkiem w wannie, zamykac kibelek, ale to nic nie daje, a smrod jest nie do zniesienia. Z lazienki wtedy nikt nie moze skorzystac , bo ciagnie go na wymioty. Wsypywanie kreta czy lanie domestosa nic nie daje. Dodatkowo w kuchni ze zlewu rowniez wybija ten obrzydliwy zapach. Dzwonilam do wodociagow , przyjechalo dwoch panow i powiedzialo mi, ze rura odplywowa jest zatkana (choc nie jest to prawda ) . Niby ja odetkali i pojechali. Dodatkowo dodali, ze jak smrod jest w domu to oni nic nie poradza. Prosze o konkretne odpowiedzi.

Gość gość
Tez to przerabialam. Okazało się ze nie mialam zrobionego odpowietrzenia kanalizacji. Oprócz wykonania owego odpowietrzenia uchylilam na stale pokrywę studzienki kanalizacyjnej i POMOGLO !!!

Gość gość
spróbuj tego, ew zapytaj, czy sąsiedzi też mają taki problem? może to faktycznie problem po stronie zatkanej rury i będzie konieczne czyszczenie lub udrożnianie kanalizacji. U nas takie sprawy załatwia http://www.kozak-zk.pl/ - pogotowie kanalizacyjne.