Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytalska007

Młoda para szuka koleżanki do miłego spędzania czasu :)

Polecane posty

Gość Pytalska007

Witamy jesteśmy miła i atrakcyjną parą z Wrocławian mamy 23 i 26 lat. On wysoki ciemny blondyn z niebieskimi oczami. Ona filigranowa kobietka o zgrabnym tyłeczku. Interesuje nas zabawa w trójkę. (tylko i wyłącznie interesuje nas kobieta!!! oraz tylko i wyłącznie w trójkę innej opcji nie ma!!!) On hetero ona Bi oboje się zaopiekują zgrabną i zadbaną dziewczyną w przedziale 18-30. Oboje marzymy o wspólnych zabawach. Jeśli jesteś nie doświadczona możemy Cię czegoś nauczyć. Jesteśmy kulturalną i zadbaną parą, dbamy o higienę i wygląd, wiele potrafimy. Nie oferujemy sponsoringu interesuje nas stała znajomość. Posiadamy własne lokum. Mile widziane zdjęcia ciałka odwdzięczymy się tym samym. Jeśli jesteś nieśmiała wstydzisz się nie ma problemu napisz a spotkamy się na mieście,dogadać się zawsze można. Na początek możemy się tylko spotykać. Mile widziana dziewczyna zadbana, szczupła, kulturalna lubiąca dobrą zabawę. Jeśli pragniesz byc dopieszczona i szukasz ciekawej znajomosci w trójkę a jej nie masz PISZ!!!. Nie ma czego się bać nie gryziemy no chyba że to lubisz Zainteresowane dziewczyny piszcie na mlodapara.jej.wroclaw@gmail.com

Gość gość
W jakim wieku ta kolezanka musi byc ja mam 19 l i jestem z wroc

Gość gość
Kretynko,nie myśl dupa. Przeczytaj,wszystko jest napisane. Kur....co za leniwa tępa strzala.

Gość gość
dziewice nawet do trójkątów są brane a prawiczków nikt nie chce:( Dlaczego facet musi mieć swój pierwszy raz z dziwką?

Gość Pytalska007
Napisz do Nas koleżanko z Wrocławia, a porozmawiamy i wszystko Ci opowiem :)

Gość gość
Do autorów wątku - a właściwie do kobiety z tej pary. Nie będziesz zazdrosna jak Twój facet będzie pieścił obcą kobietę? Też jestem bi, ale gdyby mój partner/partnerka dotknął kogoś innego to bym umarła z zazdrości.

Gość Pytalska007
Cóż Ci mam powiedzieć, niektórzy mogą tego nie zrozumieć... Po prostu mam taką fantazję i strasznie mnie nakręca taka wizja.. Ale jednocześnie być przy tym i uczestniczyć.

Gość gość
w wojne i warcaby mozecie grac we dwoje