Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elfik84

Jak mogę go pobudzić ? Chcę więcej seksu.

Polecane posty

Hejka dziewczyny. Mam do was prośbę, doradźcie mi co zrobić kiedy facet nie ma ochoty na seks. Sprawa wygląda tak, że ostatnio mój facet nie ma ochoty na seks. Nie pamiętam kiedy się do mnie ostatnio dobierał z własnej woli. Za to ja się do niego dobieram prawie codziennie i nic... Albo mówi, że jest zmęczony albo że nie ma ochoty, albo, że jest najedzony. No kurde. Co ja mam robić ? Jesteśmy młodzi, nie chcę być jak małżeństwo z 20 letnim stażem, które nie uprawia seksu. Zamówiłam wczoraj na allegro taki album z pozycjami seksualnymi http://allegro.pl/album-pozycje-seksualne-nowa-kamasutra-29x29-212s-i4807033986.html. Mam nadzieję, że jak go zobaczy, zobaczy jakie fajne rzeczy można robić to coś go pobudzi. Oprócz tego kupiłam mega fajną koszulkę nocną, a on zawsze lubił mnie w takich rzeczach. No ale doradźcie coś od siebie. Co jeszcze mogę zrobić ? Dzięki za info.

Gość gość
Ma inna,,,

Gość fridazzaplota
za dobrze go karmisz... za czesto stoisz przy garach. najwyzszy czas zapedzic lenia do kuchni i niech sie stara. jak sobie ugotuje, to zje. znajac zycie.. nie bedzie mu sie chcialo i przyjdzie w laske.. a wtedy.. seks albo obiad ;) .. to taki drobny srodek przymusu ktorego nigdy nie stosowalam.. ale kto wie.. moze poskutkuje :)

Gość gość
Namów koleżankę na seks z tobą i z nim,o razu wigor mu wróci.

Gość gość
Pelikany, przecież Elfikowi wcale nie chodziło o porady, tylko o zareklamowanie swojego towaru na allegro :O

skąd wy bierzecie tych facetów... a może jest jakieś inne fajne zajęcie poza seksem, tylko my tu tacy? Bywalec, ja zawsze mam nadzieję że jednak nie ;)

Gość gość
Fajna reklama :P