Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla starszej pani pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

Planuję prezenty dla gości, którzy będą u nas w Wigilię i zastanawiam się nad prezentem dla cioci mojego ojca. Wymyśliłam, że kupię jej komplet serwetek bo ona lubi takie rzeczy. Tylko teraz nie wiem czy mogę kupić zwykłe z masowej produkcji za dwie dychy komplet, czy nie wypada i lepiej zapłacić trzy razy tyle za robione ręcznie na szydełku, albo haftowane ręcznie?

Gość gość
wibrator jej kup kotku

Gość gość
Oczywiście, że bardziej wypada kupić ręcznie robione niż badziew spod budki na bazarze.

Gość gość
To zależy ile chcesz i możesz wydać. Jeśli byłoby mnie stać kupiłabym te wykonane ręcznie, a jeśli nie to też taką tylko jedną. Te wszystkie firanowate, albo haftowane maszynowo są ohydne:o

Gość gość
To ja, autorka. Też właśnie przychylam się do wyrobów rękodzielniczych. Właśnie przeglądam internet w poszukiwaniu czegoś ładnego i już po samym allegro widzę, że na komplet mnie nie stać :o

Gość gość
jak ciocia twojego ojca to chyba i twoja co wstydzisz sie rodziny tłuku jeden

Gość gość
na pewno starsza pani ucieszy się z haftowanego obrusy,. Serwety, albo poszewki na jaśka. Tego typu piękne hafty ma firma http://www.hafty.go3.pl/. Kupiłam u nich prezenty na świętą dla mojej żeńskiej części rodziny.