Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent chciałybyście dostać pod choinkę

Polecane posty

Gość gość

napiszcie co wam sprawiłoby radość i swój wiek też

Gość gość
słoik do naciągania moszny, mam 27 lat

Gość cipkę ale jeszcze ciepłą
pipkę

Gość gość
Pozytywny test ciążowy, 28 lat

Gość gość
Coś związanego z moimi zainteresowaniami, coś przemyślanego, od serca, zrobionego własnoręcznie, coś co mi się podoba albo bardzo przyda... bo nigdy nie dostaję takich rzeczy, a prezenty na odczepnego kupione 24grudnia przed zamknięciem najbliższego sklepu :(36 lat

Gość gość
aha....ale co można zrobić własnoręcznie ? wyhaftować chustkę ?

Chciałabym dostać bon podarunkowy do Empiku, albo do innej księgarni :) ale nie książkę bo to straszny stres dostawać książkę od kogoś, komu wydaje się że mnie dobrze zna :p czasem można jakiegoś Coelho dostać bo akurat modny, albo śliczną książkę w sam raz dla kobiety :p

Gość gość
Dużo rzeczy można zrobić własnoręcznie. Uszyć sukienkę. Zrobić na drutach poncho. Stworzyć piękne kolczyki albo torebkę. Namalować obraz. Ulepić gliniany /ceramiczny kubek / doniczkę. Dużo rzeczy można zrobić częściowo samodzielnie, np. zaprojektować wzór i dać do wyhaftowania na odzieży. Tak samo nadruk na kubek, kalendarz, księgę ze zdjęciami można zrealizować. Można upiec świąteczne pierniki, zasuszyć grzybki, zrobić różne przetwory. Moi znajomi i ja robimy głównie takie prezenty. Np. od mojego faceta dostałam ostatnio skrzynkę na biżuterię i małą szafeczkę, a od przyjaciółki włóczkową torbę. Wy wszystko kupujecie? Nie wiecie, co tracicie. Takie prezenty są unikatowe, od serca i trzeba w nie dużo wysiłku włożyć :)

Gość gość
ja pamietam jak kiedyś z mężem mieliśmy mało pieniędzy i kupiliśmy sobie nawzajem kubek do kawy niby nic ale najmilej wspominam , kubek w ulubionych kolorach , zapakowany w kokardy, w tym kubku najlepiej mi kawa smakuje :)

Gość gość
Perfumy albo bieżnie :D lakierownie mojego samochodu bo bezbarwny się łuszczy, fajną torebkę, zaliczenie 2 przedmiaotów na studiach, powodzenia we własnym biznesie, fajne ozdoby do domku, komplet talerzy, nowego lapa - stremu padł zawias i mam go skleojengo taśmą ;D dobra prostownicę do włosów, wyciskarkę wolnoobrotwą do owoców jednoślimakową - 24l

Gość gość
ps4+GTA5 i owszem, jestem kobietą, 20 lat ;) to moje marzenie już od bardzo dawna :)

Gość gość
torebkę trudno kupować bo może być nie w guście

Gość nic więcej nie chce
Pierścionek zareczynowy w końcu

Gość gość
co w tym dziwnego że jesteś kobietą - jakby kobiety nie grały w PS czy w GTA... to nie lata 90

Gość gość
nadal to się rzadko zdarza, a jak się zdarza, to od razu niedowierzanie i krzywy uśmieszek

Gość gość
a i w styczniu wychodzi GTA na PC więc nie ma co kupować konsoli w tym celu :D lepiej za 1500zł wsadzić w dobrą kartę graficzną - ja mam taki sprzęt jako konsolę - mała obudowa a w niej kosmos podłączony pod TV 42" zaiwania aż miło, grafika dużo lepsza a pada też sobie można podłączyć - ja akurat wolę dużo bardziej grać na padzie.

Gość gość
mój pecet padł 2 miesiące temu ;) musiałabym dokupić stację do telewizora, sam zaś telewizor ma 37 cali - cudowna grafika i tak nie będzie :O no i wyrzucać na stację te parę tysi to na razie nie moja bajka, poza tym, z funkcją wsteczną mogłabym zagrać np. w Journey, której do tej pory nie miałam (sprzedałam ps3, zanim zdążyłam kupić ;) )

Gość IwonaiwonaIwonaiwona
ja mam 32 lata i najbardziej ucieszylabym sie z prezentu ze sklepu Vegezone pl . może być Przepiśnik, mogą być fajowe kubki, albo koszulka wege :)

Gość gość
nie jestem weganką, ale przejrzałam sobie ten sklep i mimo to widzę sporo fajnych rzeczy :) nawet kupiłam sobie balsam do ciała :)

Gość gość
Bon towarunkowy na 1000 Tys :)