Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda sprzątaczka którą znam rzuca się do pracowników

Polecane posty

Gość gość

na początku nadmienię, że nie gardzę i nie oceniam kobiet, które wykonują zawód sprzątaczki (żadna praca nie hańbi - poza prostytucją, sprzątać ktoś musi itd., lepiej robić to niż nic), ale - każda dosłownie każda którą do tej poznałam rzuca się i rządzi - a to na uczelni jedna próbuje rządzić w moim zakładzie i rzuca się nawet do profesora, a to u mojej mamy w pracy - instytucja społeczna pomagająca ludziom ubogim, a to z firmy sprzątającej zatrudnionej przez naszą wspólnotę mieszkaniową) - do tego plotkują strasznie i palą papierosy... dodam do tego jedną sprzedawczynię z lewiatana - takie samo zachowanie, są głośne i wredne, nie wiem, z czego to wynika, ja gdybym wykonywała taką pracę, skupiałabym się na sobie, a nie na plotach i rzucaniu się dosłownie o byle co (np. ze komuś włos wypadł jeden i musiała podnieść)

Gość gość
to prawda

Gość gość
Weź się za robotę !!!

Gość gość
ale z czego to wynika? wiadomo, ze nikt nie nabrudzi, żeby im specjalnie na złość zrobić, ale ile się człowiek nasłucha... u mojej mamy dyrektorka musiała poprosić panią sprzątaczkę, żeby ta opróżniła kosz ... mama mogła to zrobić, ale jej za to nie płacą - to nie było jeden raz, tylko zdarza się to nagminnie

Gość gość
pracuję - od 8 do 20, i jeszcze w domu po pracy (praca naukowa), wiem, co to znaczy praca i nie rozumiem, gdy ktoś się czepia, gdy musi sprzatac bo taka prace aktualnie wykonuje - ja czasami dosłownie padam ze zmeczenia

Gość gość
W pewnym biurze zgwalcono sprzataczke .Przyjechała policja i ja przesluc***a. Policjant pyta jak to było ? Sprzataczka .... mylam podloge na kolanach złapał mnie od tyłu i zgwałcił ! Policjant ... to nie mogła Pani się wyrwać i uciekać ? Sprzataczka ...gdzie ? na umyte ?

Gość gość
gwałt nie jest śmieszny, nawet w żarcie - nie wiem, te kobiety chyba mają niskie poczucie własnej wartości, że muszą się dowartościowywać rzucaniem się do innych ludzi, ja im specjalnie na złość nie brudzę, a mnie traktuja jak wroga bo mi włosy z głowy wypadają

Gość gość
To ja nie wiem jakos zle trafiacie, ja pracuje juz w trzeciej firmie(praca biurowa) i ze sprzataczkami czasem nawet fajnie mi sie żartuje. moze to Wy macie takie nastawienie "z góry" i one to wyczuwaja.

Gość gość
Gość z 10, 00 ty jesteś głupia