Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku najlepiej wziąć kredyt?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad wzięciem kredytu, chodzi o jakieś 5 tysięcy złotych na 4 lata. W jakim banku najlepiej byłoby go wziąć, żeby nie mieć potem problemów z jakimiś zmieniającymi się odsetkami czy innymi dziwnymi opłatami?

Gość gość
eurobank

Gość gość
W tym który daje Ci najlepszą ofertę lemingu

Gość gość
Najlepiej popytać w swoim banku, z reguły jest wtedy mało formalności. Ogólnie najlepsza teraz oferta to DB i pocztowy też ma niezłą dla wybranych firm ( sprawdzają po NIP) W Alior możesz liczyć na dobrą jeśli nie dostaniesz w DB. Ogólnie wiele zależy od doradcy na którego trafisz, bo można zrobić drogo a można tanio, praktycznie w każdym banku. Co do zmiany oprocentowania to będzie się zmieniać i jest to wynikiem zmiany stóp procentowych, jest to niezależne od banków.

Gość karinkakaja
Ale jest przecież kilka firm które trudnią się w doradztwie kredytowym - nie będę tutaj wymieniał jakie - wystarczy dobrze poszukać. Poza tym możesz również zapytać na tym forum w dziale z kredytami gotówkowymi http://www.forum-kredytowe.pl/f127/ Napisz, że chcesz 5 tysi na 4 lata i gdzie szukać najlepszej oferty. Mi tam pomogli z hipotecznym, to z gotówkowym tym bardziej pomogą.

Gość gość
Najtaniej weźmiesz taki kredyt (5000zł na 48mcy) w banku BPS, rata wyniesie 129zł miesięcznie, ale nie wiele więcej mają banki PKO, Alior Bank, Santander czy BOŚ bank, bo w tych bankach rata waha się od 130-135zł/mc

Gość gość
Bank spółdzielczy jest najtańszy

Gość gość
w takim ktory ma komornikow na urlopie :D

Gość gość
najlepiej to w żadnym;p

Gość gość
ja tam nie śledzę na bieżąco rynku finansowego,dlatego po kredyt wybieram się do doradcy kredytowego. moim sprawdzonym adresem jest biuro www.gawryszewskifinanse.pl zawsze udaje im się znaleźć odpowiednie dla mnie rozwiązanie i dzięki temu nie muszę samodzielnie wertować wszystkich ofert bankowych.

Gość gość
ile banków,tyle ofert... dlatego ja postanowiłam wybrać się do biura http://personal-finance.waw.pl nie było u nich przeszkód z załatwieniem prywatnej pożyczki,która skutecznie pomogła mi wyjść z problemów finansowych.

Gość mczay
Zamiast na kredyt w banku można zdecydować się na zaciągnięcie pożyczki prywatnej, co jest możliwe chociażby za pośrednictwem portalu internetowego https://concash.pl/ pośredniczącego pomiędzy inwestorami prywatnymi, a pożyczkobiorcami.