Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OTO, CO MÓWIŁ MI MÓJ BYŁY MĘŻCZYZNA

Polecane posty

Gość gość

1.szmata 2.w******** przez stado murzynów 3. mam rozjechaną cipke [a był moim jedynym partnerem ] 4. jestem gorsza od swojej matki 5. jestem dzieckiem 6. żebym znalazła sobie czarnucha 7.suka i wiele innych najgorszych słow. ta świnia tak wjechała mi na ambicje, mam ogromne kompleksy i boje się bliskości z nowym mężczyzną, który i tak robi co może, bym czuła się idealną kobietą. jak sie wyleczyć ze słów tego gnojka ?

Gość gość
uswiadomic sobie ze zakochalas się w prymitywie a oprócz takich są normalni faceci

Gość cytrynka9990
ja bym takiemu dała w pysk po pierwszym wyzwisku, więcej by mnie nie zobaczył. ile razem byliście?

Gość gość
z perspektywy czasu nie wiem jak ja mogłam wytrzymać z nim rok takiego poniżania,

Gość gość
Jak się wyleczyć? Uwierz temu drugiemu, który Ci mówi, ze jesteś idealna.

Twój były partner stosował wobec ciebie przemoc psychiczną. Bezustanna krytyka i ubliżanie może pozostawić w człowieku głęboki ślad. Dobrze, że masz bliską osobę, która Cię wspiera. Możesz umówić się na wizytę do psychologa lub psychoterapeuty. Na pewno musi minąć trochę czasu zanim dojdziesz do siebie po tym, co przeżyłaś, ale bądź cierpliwa. ____________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl