Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym cykl w którym zaszłyście w ciążę różnił się od pozostałych?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie :) Napiszcie proszę czy ten szczęśliwy cykl różnił się jakoś od pozostałych i czym :)

Gość gość
Podróż poślubna, dużo odpoczynku, słońca, owoców i warzyw, kuchnia południa i szaleństwa w łóżku:)

Gość gość
tym ze robilismy to bez gumy

Gość gość
niczym

Gość gość
chodziło mi raczej o takie przykłady np ból janika a wcześniej nie bolał, czy brak napięcie przedmiesiączkowego itp

Gość gość
To był miesiąc w którym odpuscilam. Zaczelam wychodzić ze znajonymi na imprezy i planowaliśmy imprezowy wyjazd w wiekszym gronie. Zaczelam także znowu palic. Po dwoch latach nieudanych starań w tym cyklu wyluzowalam na maxa bylam wykonczona psychicznie straniami o dziecko. No i zaszlam :-)

Gość gość
jajnika *

Gość gość
zawsze mialam w miare regularne okresy. a ten cykl byl wyjatkowo dlugi, no i przed spodziewanym okresem mialam idealna cere, zadnego pryszcza.

Gość gość
Tym że miałam inseminację

Gość gość
Niczym. Był taki sam, jak ok 140 cykli przed staraniami i ok 50 cykli staraniowych.

Gość gość
Ja czułam się DOKŁADNIE TAK SAMO JAK PRZED MIESIĄCZKĄ. Byłam tak pewna niepowodzenia, że chociaż starłam się 4 lata test zrobiłam dopiero 18 dni po owulacji, czyli kilka dni po terminie miesiączki. Jak zawsze bolałaby mnie piersi kilka dni po owulacji, pobolewał (lekko) brzuch.

Gość asdgf
Tak nie ustalisz czy jesteś w ciąży. Ja miałam już różne cykle i objawy, czasem PMS jest, czasem nie, raz mdli, raz, przez całe życie nie będziesz mieć takich samych cykli!

Gość gość
Mój cykl nie róznił się niczym, dzien przed okresem lekkie plamienie, myslalam ze to okres...choć miałam taką myśl " chyba się udalo" to to plamienie zbiło mnie z tropu. Ustało i za 2 dni dwie piękne kreski. Owulacje mam bezobjawową, nawet cieżko zauważyć śluz płodny, ale mimo wszystko się udało, nie odpusciłam mężowi :P

Gość gość
asdgf wcale nie chce ustalić czy jestem w ciąży, bo wiem, że jestem. Tylko jestem ciekawa jak było u innych dziewczyn, bo ja też nie miałam żadnych przeczuć, tylko nie miałam napięcie przedmiesiączkowego. Myślałam, że jeszcze mam do okresu trochę czasu, ale po kilku dniach spojrzałam w kalendarz i zobaczyłam, że okres spóźnia się 4 dni, a że objawów na okres nie miałam, to zrobiłam test.

Gość gość
brak bólu piersi, a zawsze bolały. A zaczęły boleć dopiero w 5 tygodniu

Gość gość
A mnie piersi zawsze bolały 2-4 dni po owulacji i tak było też w ciąży.

Gość gość
Tym ze nie celowalam w owulacje. Odpuscilam. Seks był 3 dni przed owu.