Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaaada

second hair opinie

Polecane posty

Zastanawiam sie nad skorzystaniem z uzupełniania włosów w second hair. Korzystał ktoś??

Gość gość
Widzę ze nikt nie odpisał, a też szukam informacji na ten temat. Jestem zainteresowana system włosów, w internecie znalazłam wiele pozytywnych opinii z ostatniego okresu. Widziałam, że można umówić się na konsultację i to w różnych miastach. Ja najbliżej mam do Poznania, więc rozważam najpierw umówić się na konsultacje. Miał ktoś do czynienia z systemami włosów i może da znać czy warto? Ponieważ cena jest dość wysoka.

Gość gość
Cześć! Właśnie przekopuję różne fora chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o niechirurgicznym zagęszczaniu włosów - bo chyba a tym systemie mówisz ? Powiedz mi czy udało ci się dowiedzieć czegoś wiecej ? Uzyskać jakieś opinie klientów zadowolonych badź nie? pozdrawiam Cię ! :)

Gość gośćiówa
Jeśli to ma być dla faceta to odradzam... to jest jakiś koszmar!!!!! Zapomnijcie o sporcie, wakacjach i czym kolwiek. jesteście niewolnikami tego okropnego systemu który jest zwykłą peruką i nie mówię tutaj o Second Hair tylko ogólnie o systemach włosów które są przyklejane a wyglądają identycznie jak treski. Jeśli to ma być dla nas kobiet to OK wyjścia nie ma chcemy mieć piękne długie włosy ale facet niee. Ja na szczęście nie mam problemów z włosami i wszpółuczuje kobeitom. Mój brat to miał wytrzymał 2 tygodnie i wyrzucił na śmieci. Teraz zrobił sobie tatuaż medyczny w Scalpmann w Katowicach teraz goli się na zero i wygląda świetnie