Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iIe paliłyście w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 4 miesiącu ciąży i nie mogę przestać palic:( od kiedy się dowiedziałam o ciąży ograniczylam do 5 dziennie i więcej juz nie moge:'( Ile wy paliłyście/palicie w ciąży? Jeśli ktoś ma mnie zamiar za to krytykować to proszę się w ogole nie wypowiadać.

Gość gość
SZCZEZE ! JA iles lat temu tez sobie podpalałam ,ale jak sie dowiedziałam o ciazy tak wiecej nie zapaliłam ,jak sobie pomyslałam ze tak w srodku jest dziecko -nie miałam sumienia .Kompletnie nie rozumiem jak kobiety z brzuchem dziecko tam sie rusza a ona pali MASAKRA . U mnie przerwa od palenia trwała po 1,5 rok ciaza + karmienie ....przy obu ciązach .

Gość gość
i niech mi ktos nie fanzoli ,ze nie da sie z dnia na dzien . Tłumaczenie ze tak zdnia na dzien sie nie da , tojest zenujace .A potem wielkie pretensje bo dziecko ma stme itp..

Gość gość
oczywiscie ze da sie z dnia na dzien przestac palic, i to bez zadnych problemow, sama jestem najlepszym wyjatkiem!

Gość gość
Chyba przykładem :-) A w temacie, nie wyborazam sobie nosić w sobie dziecko i robić mu w brzuchu palarnie.

Gość gość
Dowiedziałam sie o ciąży jak bylam w niej okolo 1,5 miesiąca. Od razu prawie rzucilam. Najpierw odpalalam fajka nie wkladalam do ust. Tylko tlil mi sie w ręce. Bo dwóch takich wachanych zaczelam miec takie mdlodci ze jak tylko pomyslalam o fajku to musialam isc wymiotować. Jestem w 5 miechu i nie pale i nie korci mnie. Nie chce by moje dziecko miało astmę. Chore serce czy jakas niepelnosprawnosc. To jest silniejsze niż chęć zapalenia czy napicia sie drinka

Gość gość
astme itp ----poprawka

Gość gość
o pierwszej ciazy dowiedzialam sie dosc pozno bo juz serce bilo ok 7-8 tygodnia :/ do tego czasu palilam niestety ale po potwierdzeniu ciazy wywalilam wszystko..zapalki, zapalniczki, fajki, popielniczki - nawet sporo sie uzbieralo w drugiej ciazy rzucilam w momence kiedy zrobilam test (tu akura bylo dosc wczesnie ok 4 tydz) da sie - mozna to zalezy od psychiki!!!!!!!!!!!!!!!!! wyobraz sobie ze twoje dziecko ma ok rok i dajesz mu fajke niech pali i ono pali, zaciaga sie i wypala cala fajke! poszukaj sobie filmikow w sieci i zobacz ze to wyglada tragicznie skoro dziecko pali teraz w bruchu dlaczego nie dawac papierosow roczniakowi?????

Gość gość
ze mna lezala na sali po porodzie dziewczyna ktora palila w ciazy - strasznie ja szykanowalo na oddziale - polozne lekarze na obchodzie lekarz do niej z tekstem " co dziecko pani placze? nie moze sie uspokoic? na glodzie jest! nikotyny potrzebuje, zajaralo by sobie" a ona czerwona jak burak ze ona nie palila a lekarz "taaa a lozysko czarne jak smola od jedzenia jagod pewnie bylo " no troche mi bylo jej zal bo dziecko plakalo, ona plakala, dziecko baardzo male sie urodzilo bo ok 2500 g a w terminie chyba jesli dobrze pamietam to podawali mu pozniej mleko z nikotyna bo az filotowy byl z tego placzu

Gość gość
Tak sa takie specjalne saszetki z nikotyna do kupienia na recepte - koszt ok 250 zl za jedna - sprawiaja ze dziecko uspokaja sie ale za to burzy sie strasznie system snu niemowlaka. Dziecko spi krotko i sie czesto wybudza.

Gość gość
W zyciu bym w ciazy nie zapaliła