Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingusia999

boje się

Polecane posty

Gość kingusia999

Podczas kłótni powiedziałam szczerze mężowi co uważam na jego temat.jakis czas temu odkrylam ze jego dtugie zycie jest w necie zamiast w lozku ze mna wscieklam sie.a on zaczął mnie szrpac wyzywac i pchnal mnie na drzwi z calej sily dzisiaj mam siniaki. Pierwszy taz takie cos zrobil z natury dpokojny czlowiek..,,:(( czuje sie strasznie jestem roztrzesiona i w szoku:((

Gość gość
odejdź od niego, ja zaspokoję Twoje potrzeby seksualne kotku

Gość gość
idź na policję

Gość gość
Nie wiem co bym zrobiła do końca ale na pewno nie byłabym z takim facetem. Nie dość że cię zdradza to jeszcze używa przemocy. Będzie tylko gorzej. Kompletnie cię nie szanuje. Dlatego ty miej szacunek do siebie i odejdź. A jeśli chcesz ciągnąć bardziej sprawę idź na obdukcje może się przydać w sądzie jeśli macie duży wspólny majątek. Szczerze współczuję.

Nie dziwię się, że jesteś roztrzęsiona i zszokowana zachowaniem męża. Nic nie usprawiedliwia przemocy,a szarpanie i popychanie to jak najbardziej przemoc fizyczna. Uważaj, bo ludzie, którzy raz użyli siły, najczęściej stosują ją również po raz kolejny. ____________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
Stutldentko ile kosztuje godzinna sesja z Tobą? :)

Gość kingusia999
Masakra totalna, jutro zaczne szukac lekarza na obdukcję bo może rzeczywiscie. Tylko teraz wszystko mnie boli

Gość kingusia999
ale w sumie mąz to dobry czlowiek bo mnie utrzymuje, ja nie pracuje bo za 1500 zł to mi sie nie chce nawet z łózka wstawać

Gość kingusia999
Pracuje i wychowuje nasze dziecko jeszcze cos ciekawscy pogrążacze nieznający życia

Gość kingusia999
Jest napewno wiele mężatek na kafe które mają taki sam problem tzn, przemoc w domu. Chce tylko jakiejs rady teraz jestem jeszcze w szoku po paru dniach nerwy opadną i jak wtedy rozmawiac jak postąpić

Gość kingusia999
Prosze Panie o rade i wsparcie nikt nie wie o moich problemach wszyscy myślą że wszytsko ok.

Gość gość
No już napisały panie powyżej wyprowadz się, policja i obdukcja. Jakich porad oczekujesz jeszcze? Przecież zeszmacil cię na maksa. Ale ty pewnie i tak idiotko mu wybaczysz bo taki dobry a ty zależna od niego. Kolejna dupa co sobie życia nie umie samą godnego zapewnić. Gardzę takimi idiotkami jak ty.

Gość kingusia999
Dlaczego mam sie ze swojego domu wyprowadzic z dzieckiem, idiotą jesteś ty powyzej bo widac ze nieznasz życia bo pewnue z mamusią jeszcze po bułeczki chodzisz do sklepu niwypowiadaj sie jak nie wiesz jakie życie jest

Gość gość
Po pierwsze to jestem kobietą. Po drugie to mam już swoją rodzinę i jestem dorosła. Po trzecie miałam ojca który mnie bił i wyprowadziłam się z dnia na dzień sama z domu Bo moja mama była takim tchórzem jak ty i została z oprawca. Dlatego mam podstawy żeby uważać że jesteś głupia. Dajesz się zdradzać bić idź do roboty i zawalcz o swoje życie.

Gość gość
A z domu jak byś chciała to musiałabyś ty niestety uciec bo takie jest nasze p******e prawo. Ja to już przechodziłam i wiem. Policja ci nie pomoże wygonic gnoja z domu.

Gość kingusia999
Nie bede uciekac ze swojego mieszkania nue mam sie gdzie podziac z dzueckiem, pracuje niejestem nierobem, pierwsza taka sytuacja jest pierwszy raz wiec chyba normalne ze nie wiem co robic musze chronic takze dziecko.nieoceniajcie kogos w tali chamsji sposob:((

Gość kingusia999
Juz dzisiaj bym zlozyla pozew o rozwod ale i tak bedziemy mieszkac razem wiec dalej piekło

Gość gość
A kto pisał o 1500 zł wyżej? Podszyw?

Gość kingusia999
Tak podszyw to nie ja pisałam

Gość gość
No to jak masz takie podejście ze i tak będziecie razem mieszkać to śr z nim mieszkaj i nie pytaj się tu o rady. Tylko żebyś kiedyś nie usłyszała od córki tego co moja mama ode mnie, że mi piekło zgotowala bo jej się d**y ruszyć nie chciało Bo wygodnie było i s*******ac się nie chciało. Jesteście wszystkie takie same. Tylko poczekaj aż twoje dziecko dostanie po gębie i ty drugi i nty raz. Może wtedy coś dotrze do ciebie. Tylko już będzie za późno. W*******z mnie. Pytasz się co ja mam zrobić. Wiesz dobrze co powinnaś zrobić tylko nie chcesz.

Gość kingusia999
Mam się z dzieckiem 10 cio miesiecznym wyniesc pod most, uciekac od suebie niech on wypieprza

Gość gość
No to go w*******l, na co czekasz? Powodzenia :D daj znać jak się udało :D