Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jużniemogę

Mój facet wymaga, bym codziennie depilowała całe ciało, a mnie to męczy :(

Polecane posty

Gość jużniemogę

Nie mamy pieniędzy żebym poszła na laser czy kupiła drogi depilator i muszę radzić sobie maszynką. Mąż chce bym zawsze była gładziutka i muszę codziennie się golić :(

Gość gość
powiedź mu tez że chcesz żeby był gładki wszędzie i hugo Cie obchodzi że ogolone nogi i jajka są pealskie chcesz żeby był gładki i ma się golić - pała mu zmięknie po tygodniu jak wrstajace właski zaczną być upierdliwe ;p

Gość gość
Nudne te twoje tematy

Gość gość
może i nudne, ale prawdziwe niestety ;( trochę przerasta mnie to chociaż go kocham i chcę się mu podobać :(

Gość gość
nie rozumiem 'wymaga' a ty co? powolne cielę? jak nie chcesz to tego nie rób jak się za mocno będzie s/rał, to go olej tyle...

Gość gość
wiem , że laser jest drogi ale mimo wszystko polecam ja kilka lat temu zrobiłam sobie depilację najpierw nóg, później pach a na koniec jeszcze bikini i brzuch , teraz jestem zadowolona i zapomniałam co to maszynka :D

Gość jużniemogę
Nie mogę Go olać bo go bardzo kocham ;( Po prostu bardzo mnie to wszystko męczy i nie mam na to siły, ale i nie mogę przestać bo wiem, że dzięki temu naprawdę pięknie wyglądam i jestem dla niego atrakcyjna :(

Gość gość
tez daj mu wymagania z gatunku bezsensownych i kosmicznych :classic_cool:

Gość gość
jaki cham z niego ;/

Gość gość
No a gdyby nie "wymagal" tego od Ciebie, to jak czesto bys sie golila, raz w miesiacu? Mi nikt nie mowi jak czesto mam sie golic, ale dla mnie to normalne, ze gole sie codziennie przy porannym prysznicu, zajmuje to w sumie 3 minuty! Nie rozumiem sensu golenia sie np. raz w tygodniu, bo przeciez golisz sie, zeby byc gladka, a wlosy niestety rosna caly czas...

Gość gość
A ja sie nie gole wogóle i jestem piekna i atrakcyjna dla mojego męża :D Co kto lubi, ale to powinien byc tez twój wybór. Zmuszasz sie do czegos co cie męczy i co ci nie pasuje.. Czego zazada nastepnym razem ?

powiem tak. gdyby mój facet przestał golić pachy czy miejsce intymne też pewno byłabym nie szczególnie przeszczęśliwa, ale na Boga jak Cię ktoś kręci, jesteś z tym kimś w związku to nie ogolenie się któregoś dnia nie jest żadną przeszkodą w niczym. sama niestety też golę całe ciało codziennie ale to moja obsesja na punkcie perfekcyjnej gładkości a nie cudza mnie do tego zmusza.