Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam Kobiete

Polecane posty

Gość gość

Hej, jak w temacie, poznam miłą i fajną dziewczyne

Gość gość
W jakim wieku i skąd,wysoką,niską,grubą,chudą,łysą czy z czupryną? A ty to kto jesteś?Ufoludek?

Gość gość
Też bym chętnie poznał :) Taką co ma trochę ciała :) W wieku ponad 40 bo te akurat wiedzą czego chcą.

Gość gość
To dam ci namiary ma babcię.będzie w twoim typie. Jej też coś od życia się należy. Dobrze się zabawisz,jeszcze może,dziadek zszedł jak ją dymał.

Gość gość
Bez problemu :) Taka też ma to wszystko na miejscu :)

Gość gość
Już to zrobiłem i nie pomaga !

Gość gość
24 lata mam i to ja założyłem wątek, szukam poprostu fajnej dziewczyny :) 180 cmwzrostu szczupła sylwetka krótkie włosy to mój ogólny opis

Gość gość
to co jakaś chciałaby mnie poznać?

Gość gość
A skąd mam wiedzieć,że ty to ty. Ja nie mam 180 cm ale 178 mam,może jeszcze podrosnę. Krótkie włosy mam.Naturalne miedziowo-rude,a krótkie żeby dobrze pod czepek pływacki wchodziły. Ogólnie jestem wysportowana,zgrabna i bardzo ładna. Gram jeszcze w tenisa i ćwiczę karate,latem żegluję i deskorolki. Chciałabym starszego chłopaka,nie mam jeszcze prawka i mógłby mnie wozić.A jak auto duże i w skórach,to fajnie można się z chłopakiem "poślizgać",koleżanki tak mówią.

Gość gość
A jaka skromna jesteś ,hahahahaha....

Gość Wilk1646
Załóż nowy temat. Jakie jest Twoje llibido ile orgazmow potrzebujesz na 28 dni zeby nie pragnac zadnego wiecej. Napisz ze oczekujesz zeby cie wpelni zaspokajala nawet jak sama potrzebuje 3 razy mniej Kobiety lubia takie jasne deklarcje i lubia dbac o mezczynejak ten jasno mowi czego potrzebuje. Zreszta na poczatku z iloscia seksu nie ma problemu bo jak zaszumi kobiecie w glowie to libido stale je wzrasta kilkukrotnie czyli np normalnie ma np 12 orgazmow na cykl owulacyjny a jak zaszumi 48 i tak przez pierwsze maksymalnie 2 lata pozniej wraca do 12 3. Napisz jaki seks lubisz nie wiem ostry ztotalna dominacja kobiety , romantyczny, oral z polykiem, anal, wiazanie czy co ci tam po glowie chodzi Nie ograniczaj sie pokaz jakim jestes kochankiem Poatrz na Koke jasno mowi czego pragnie ostro a kobiety za nim lataja i uwielbiaja go bo jest prawdziwy i dominujacy 4. Napisz jak lubisz spedzac czas z kochanka czy jestes czuly czy lubisz rozpieszczac ja, rozmawiac jak smutna, rozsmieszyc jak potrzebuje Moja kumpela tak zdefiniowala idealnego kochanka: - Potrafi zerznac ostro od tylu bez pytania o zgode kiedy trzeba - kochac sie czule, delikatnie i romantycznie kiedy trzeba - przytulic i pocieszyc kiedy trzeba - obronic kiedy trzeba - rozpieszczac kiedy trzeba - rozsmieszyc kiedy trzeba - porozmawiac powaznie o zyciu kiedy trzeba A nawazniejsz ze by wiedzial ktora z tych rzeczy kiedy trzeba zrobic Powodzenia w zalozeniu takiego tematu sukces gwarantowany przez Wilka Moge nawet na temacie Wilka cie zareklamowac i polecic kobietom wizyty na temacie Nowego xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>< /a>

Gość gość
Ty wilk,coś za jeden,nie znam cię. Na lekach jesteś czy na czymś jedziesz,a może z sektą Rydzyka świat zbawiasz. Wnuczki baw dziadu.

Gość Wilk1646
Nie podniecaj się tak tematem. I tak żadnej nie poznasz i nie p*****asz .

Gość gość
Prostytutka wyjdzie taniej,głupie stare cały,hahahaha

Gość gość
Nie podniecam się wilczku,pierdolę ile,jak,jaką i jak chcę,16 lasek dla mnie pracuje.Na facetów brak mi zapotrzebowania,niestety, nie zatrudnię ciebie.

Gość Wilk 1946
Przerywaj walenie konia gdy piszesz na forum chłopie. przez to rzeczywistość myli ci się z fantazjami erotycznymi.

Gość gość
Temat walenia konia zaśmiecił ci czachę na stałe,współczuję. Mojego laski walą,kolejkę mam.

Gość Wilk 1946
Kolejkę to masz do zwieracza koguciku. Witam wszystkich Polaków co kochają Polskę i Miłość a seks traktują jako język Miłości który służy do jej wyrażania i wzmacniania więzi erotycznej najważniejszego z 3 filarów miłości Wilk juz niestety wrócił do wielkiego miasta z gór. Chyba skasowali mi WPNK2 stad ten nowy temat Znajdujemy się w takim miejscu które do Mnie należy a Ja jestem zwykłym Góralskim Gazdą Wilkiem co Was gości. 1. Moja posiadłość nad jeziorem wiec wybierzcie miejsce gdzie się napijemy co kto lubi. -http://www.homeadore.com/2013/04/22/headwater s-camp-residence-dan-joseph-architects/ Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość gość
to znowu ja od założenia wątku.wiedzę że chyba nie ma sensu tu pisać, czy może jednak trafi się jakaś normlana?

Gość gość
Wielkiego megalomana i podszywacza wypuścili. Albo zwiał z psychicznego. P********e.Niech go znów zabiorą.

Gość gość
Pisałam o 15.43,autorze wątku,jak znajomość ze mną ci odpowiada i jesteś z mazowieckiego,to się odezwij ,napisz maila. Jak chcesz poznać kogoś tak młodego jak ja,bo mam 17 lat.

Gość Wilk1646
Uciekaj na pływalnię mała lafiryndko :classic_cool:

Gość gość
Szybko smarkulo wystawiasz c***. Swedzi???? To się umyj albo podrap.malo qurefko.

Gość gość
Nie chcę wdawać się z wami w dyskusję ,pastuchy kóz i miłośnicy ich wdzięków. Tylko cham odzywa się nie pytany i nie wezwany do odpowiedzi. Zamknijcie swoje śmierdzące czosnkiem jadaczki ,wsadźcie palec w dupę i sprawdźcie prostatę.

Gość gość
Jak jakaś zainteresowana, albo Ty jesteś "Pływaczko" to napisz na on24jej@o2.pl

Gość gość
Odezwał się amator malolatek.....O czym będziecie gadac o ciuchach???czy tylko będziesz ja posuwał bezmozgu? Zacznij myśleć mozgiem,a nie fujara frajerze.

Gość gość
Bezjajeczny zazdrośnik?

Gość gość
Mocny w sieci jesteś :) jestem autorem tego tematu i to ja podałem maila :) A frajera to wiesz gdzie masz :)