Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badanie TSH

Polecane posty

Gość gość

Słyszalam że wyniki po zmianie dawki euthyroxu można zrobić juz po 2 mies. A zastanawia mnie to czy jeżeli zrobię wyn . op 2 mies. i potem jeszcze za miesiąc to TSH może mi jeszcze spaść?

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
a jak ci lekarz kazał zrobić? bo mnie zawsze po 3 miesiącach od zmiany dawki, 2 to za mało.

Gość gość
u pierwszego lekarza bylo: po 2 miesiącach od brania sprawdzic TSH u drugieho u ktorego jetsem: po miesiacu od brania 1. badanie,zwiekszenie dawki po 10 dniach brania, potem po miesiacu zwiekszenie dawki i kontrolne tsh,potem po 2 miesiacach kontrola i teraz po 3 miesiacach kontrola

Gość gość
Ja mam robic po 3 miesiącach, ale kontrolne można robić kiedy sie chce o ile nie boisz się igły :)

Gość gość
Boje się pobierania krwi jak niczego innego na świecie ale jak trzeba to trzeba... Też kurcze wydaje mi się że 2 mies. To za kródko ale w innym temacie pisali że już po dwóch można... A poczekam do stycznia (3 miesiące od podwyższenia dawki) a potem przed wizytą u undo. w marcu ( po 2 mies.) i wtedy ft4 też świeże zrobię ... Moj były endo zawsze kazał mi robić przed wizytami te dwa badania