Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam sama w ciąży

Polecane posty

Gość gość

jak poradzic sobie samej ze soba? jak dalej zyc? swiat mi sie zawalil, jestem w ciazy a on stwierdzil ze nie chce ze mna byc bo juz mu nie zalezy, ze jak najbardziej na dziecko bedzie placil lub je wezmie do siebie jesli ja nie bede go chciala. Ale ze mna byc nie chce! mam ochote sie zabic sadze ze jest to jedyne rozwiazanie, za bardzo go kocham a i tak mam juz depresje i wiem, ze sobie nie poradze. Od jakiegos czasu jestem wrakiem czlowieka, nie jem, nie spie, chodze po nocach po miescie jak cien a dziecko juz niedlugo sie urodzi. Szkoda mi tylko dziecka na mnie mi juz nie zalezy

Musisz się pozbierać dla dziecka. A o tym swoim eks nie pisz ze go kochasz,bo on wypial d... na ciebie. Olej drania, dasz sobie radę

Gość gość
Ile masz lat ?Wszystko będzie dobrze kochanie!!!Nie zadręczaj się przez tego dupka bo nie warto.Musisz żyć dla maluszka który niedługo przyjdzie na świat.Wiem co przechodzisz ale może masz rodzinę która Ci pomoże ?Kochanie to nie koniec świata ,znajdziesz jeszcze kogoś kto Cię pokocha i Twoje dziecko.

Gość gość
mam 23 lata, nie mam pracy zostalam wyrolowana a przez lezenie w szpitalu na poczatku z powodu ciazy zagrozonej nic nie zrobilam, nie mam warunkow na dziecko, mieszkam z mama i jest ciezko. Nie chce byc sama.

Gość gość
Już teraz możesz wnieść o alimenty na siebie i na dziecko.To nic nie będzie Cię kosztowało bo takie sprawy są bezpłatne.Proszę Cię nie zwlekaj z tym i zadbaj o siebie i o dziecko.Pozew pomoże Ci napisać adwokat z Centrum pomocy rodzinie.Poszukaj w internecie i zgłoś się do nich to Ci pomogą.

Gość gość
Tak to jest jak sie kobiety związuja z pierwszym lepszym facetem jakiego spotkaja.

Gość gość
ej marudzisz. niemasz zle. jmama ci pomozxe.

Gość gość
Wszystko będzie dobrze, na pewno ze wszystkim sobie poradzisz. Człowiek, zwłaszcza kobiety, a już matki to w ogóle, mają w sobie wielkie pokłady energii i siły. Zobaczysz, że je odkryjesz, szybciej niż myślisz.

Gość gość
Nie wiem czy niektórzy faceci tak świetnie udają czy to kobiety są takie naiwne...

Gość gość
Często to jest Izolacja meża podczas badań ginekologicznych i porodów.Zwykle zacofanie polek.Wstydza sie partnera podczas badań u ginekologa czy porodu a obcego faceta ginekologa nie ciemnogród.Często wtedy dochodzi do zdrady ze zwykłaj nie mówionej przez partnera zazdrości.Albo się rozpijają bo sie nie liczycie z meżem itp....A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów nawet CC.ja mam męża podczas Każdego badania pochwy przez ginekologa czy w szpitalu badań itp..

Gość gość
18:416 tak jak będziemy chodziły z partnerami do ginekologa to sprawi że facet zmądrzeje :) uśmiałam się

Gość gość
Ja mam 22 lata, 30 października urodziłam śliczną córeczkę. Której o mały włos mogło nie być przez stres w ciąży. W ciąży dowiedziałam się,że mój ,,idealny" facet mnie zdradzał. I wiesz co? Odwołałam ślub i odeszłam, pogoniłam!Na początku ciąży wydawało się to trudne, było przykro jak w szpitalu ciągle szczęśliwe parki. Fakt, ojciec dziecka interesuje się nią, nie utrudniam tego. Próbuje wrócić, ale ja nie chcę. Wierz mi,dasz radę. A jak pojawi się dziecko pojawi się siła. I mówię to, pomimo że zmagałam się z depresją poporodową. Powodzenia! :*

Gość gość
to nie jest tak ze to pierwszy lepszy, bylismy bardzo dlugo ze soba, troche pomieszkiwalismy razem, teraz oddzielnie ale musielismy zrezygnowac z wynajmu, jego wychowuja dziadkowie, nie ma rodzicow wiec tez nie ma za wesolo i nie byl taki. Jemu chodzi o to ze ja o wszystko mam pretensje, ciagle go podejrzewam o zdrady itp, fakt chlopak przed nim mnie zdradzal i to bardzo mi zostalo w glowie. Teraz sie boje i po niekad jest to moja wina ze odszedl. Chce zeby wrocil. Nie wiem co zrobic :( a na USG chodzimy zawsze razem

Gość gość
Oo to masz lepiej jak ja mnie zostawil w 10 tyg i po dwoch tygodniach juz mial inna ani mi nie pomaga ani nie chodzi ze mna na badania .. prawie xe taka sytuacja jak twoja i mam23 lata

Gość gość
A skad ten chlopak moze to ten sam moj mi to samo powiedzial ze sobie dziecko wezmie

Gość gość
ja jestem w 36tc i jestem z Lbn a TY?

Gość gość
Jaki d**ek, na dziecko chce przeciez placic, chce je nawet wziac, to jej nie kocha, nie musi, to nie zbrodnia. zreszta ja mu sie nie dziwie, jak mogl wytrzymac z taka podejrzliwa, rozchwiana emocjonalnie dziewczyneczka niedojrzala do niczego, skoro teraz sama chce sie zabic zamiast wziac sie w garsc.

Gość gość
ja też zostałam sama, w 7 miesiącu. mama ci pomoże, dziecko będzie dla was światełkiem i radością! życzę Ci znalezienia odpowiedniego mężczyzny, silnej woli i wytrwałości. też mam depresje, to nie jest wstyd, że chory bierze leki, trzeba tylko poczekać do porodu, lub do końca karmienia piersią. i musisz dbać o siebie , aby się komuś spodobać!

Gość gość
Moj tez mi sie na pomagal ani zlotowki od niego nie dostalam a wiedzial ze musze witaminy brac leki bo ciaza zagrozona do lekarza jezdzic tez chcialam sie zabic ..ale ni moglam chcialam usunac ale sie balam ..i teraz mam brzuchol jestem sama ale wiem ze lepiej jak teraz sie diwiedzialam na poczatku jak pozniej bylismy zareczeni

Gość gość
Ja z warszawy a ten chlopak tam gdzie ty mieszka ? Ile ma lat

Gość gość
Któras jest z Lublina?

Gość Jxxxx
Ja bym nie zostawił kobiety z dzieckiem

Gość gość
Tak jest jak się nie dorosło, macie mieć dziecko a zachowujecie się sami jak niedojrzali gówniarze

Gość gość
Ja nikogo nie chcialam zlapac na meza po co mi budowlaniec ktory pracuje bez zarejestrowania na meza ja go poprotu kochalam zarabialam wiecej jak on ja pisze z warszawy a on jak kasa mi sie skoncxyla z dnia na dzoen zostawil mnie jak smiecia ..klocilismy sie zadko .. bylismy zgrana para ..a jednak okazalo sie ze to on pokazal jaki jest odpowiedzialny i kochajacy tatus ..bardzo cierpialam i cierpie nadal ..minelo 5 tyg a czuje sie jakby to bylo wczoraj ;*(

Gość gość
Co bys zrobila na moim miejscu cwaniaro ? Mialam zmienic prace na inna xeby miec wiecej czasu dla niego ..zaszlam w ciaze byla zagrozona lezalam w szpitalu a on mnie zostawil jeszcze bedac w szpitalu plakalam noci dzien . Chcialam zeby byl ze mna i naszym nienarodzonym dziecku wspieral a on mnie kopnal w d**e .. chcialabys zyc , ? Powiedz mi chcialabys

Gość Jxxxx
Jak jest dobrą kobietą to chętnie dam się "złapać"

Gość gość
A pytanie...Dlaczego to zrobił ???????!!!

Gość gość
ja też mam depresje, czuje się najbardziej samotną osobą na świecie, nie cieszy mnie nic, nie rozumiem z czego ludzie się śmieją, mnie nic nie bawi, czuje się gruba i brzydka, smutna, codziennie płaczę a rano pierwsza myśl to " zmarnowałam sobie życie " jestem sama w ciąży, też mieszkam z mamą ;(