Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostalam sama w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Z kim wy sobie te dzieci robicie :/???

Gość założycielkaa tematu
widze ze wkradlo sie tu pare gosci wiec zmieniam nick. Tak, jestem z Lublina i on rowniez, ma 24 lata. Tak jak pisalam u mnie jest duzo mojej winy, wiem to, wiem, ze mam duze problemy ze soba ale jako dziecko chodzilam do psychologa i nic to nie dawalo, wiem ze i teraz nie pomoze. Pomoc moze tylko on, zebysmy stworzyli normalna rodzine dla naszego dziecka ktorej na dobra sprawe nie mialam ani ja ani on

Gość Jxxxx
Daremni ci faceci. Tak zostawić kobietę z dzieckiem.

Gość Jxxxx
Widać jeszcze nie dojrzał do bycia rodzicem

Jesteś w bardzo ciężkiej sytuacji. Na razie rób dla siebie i dziecka to, co możesz. Zadbaj o prawidłową dietę (w ciąży potrzebujesz więcej substancji odżywczych, a niedobory mogą wpłynąć zarówno na dziecko, jak i na Twoje samopoczucie), znajdź coś, na czym będziesz mogła skupić swoje myśli i umów się na wizytę do psychologa lub psychoterapeuty. Przyda Ci się wsparcie psychologiczne. Ciąża to ogromny stres i obciążenie dla kobiety, ale nie poddawaj się. ______________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
nie sztesuj sie to zle wplynie na dzecko, jak urodzisz sama zobaczysz bez meza sobie dasz dobrze rade,znajdziesz sobie innego facerta ktory cie pokocha i dziecko,powodzenia,bedzie dobrzue teraz skacza ci hormony po porodzie bedzie juz dobrze;POWODZENIA DLA CIEBEI I DZIDZIUSIA..-9:-) nie wpisz go jako ojca to panstwop zaplaci ci alimenty ,a od tego cchama toi nie chciej nic,zobaczysz jak bedzie mu lyso jak sie dowie ze dziecko nie ma go jako ojca wpisanego,nie daj sobie wpisac go jako ojca, bo potem do wyrobienia paszportu on bedzie musil sie zglosic itd... odetnij s ie od niego,nie ma nic gorszego dla faceta jak gfo sie nie uzna za ojca, anie licz ze on ci zaplaci alimenty wymiga sie,a panstwo ci zaplaci dokad sie dziecko uczy itd,...daj ojciec nieznany dla twojego dobra by ci sie wz yice nie mieszal,dosc ci nerow zjadl!!

No ale co ja powiem ten pani psycholog? ze mam urojone zdrady mojego, ze nie potrafie mu zaufac, ze on przez to nie chce spedzac czasu no i doprowadzilo do tego ze zostalam sama? bez sensu!!

Gość Jxxxx
Wszelka rana, byle nie rana serca...

Gość gość
mama cie kocha najbardziej na swiecie teraz ty bedziesz mama i co chcesz by twoja mama plakala itd;;glowa do gory mysl jak matka nie jak mala dziewczynka z brzuszkiem; matka juz jestes!!!

Gość gość
Był niedawno temat, założony przez autorkę tego tematu. Pisała w nim, że ona i jej facet nie mają gdzie mieszkać, ona nie pracuje, bo ja wyrolowali przez to, że była w szpitalu, jej facet zarabia 1600 zł z czego 900 zł płaci kredytów. Usilnie broniła faceta. Udzielałam się w tamtym temacie. Wpadła mimo tabletek i próbowała zmusić faceta żeby mieszkał z nią i jej matka.

niestety nie pisalam nigdy o mojej sytuacji takze moze bardzo podobny temat

Gość gość
BO TO PEWNIE PROWO! JAK 90% TEMATÓW NA KAFETERII

Gość gość
Dziwna zbieżność. Autorka tamtego tematu tez miała 23 lata, leżała w szpitalu i wyrolowali ja w pracy, mieszkała z mama, pomieszkiwala z facetem. Wiec coś krecisz

Gość gość
naprawde, nie wiem, nie widzialam tamtego tematu. I to nie jest prowokacja.

Gość gość
Poszukam

Gość gość
Ej ale o szpitalu to ja pisalam ja z warszawy jestem :*) i to inna sytuacja

faktycznie, podobny! ale ona tam pisze ze ma 24 lata, ze biora slub i ze w 6 miesiacu ciazy jest. Wiecie duzo jest podobnych sytuacji ale zapewniam Was ze to nie moj temat, moj nie ma kredytow no i napisalam ze wychowywali go dziadkowie no bo tak bylo, matka go olala jak byl maly a ojciec byl nie znany.

Gość gość
A o szpitalu ze mnie zostawil posalam ja z warszawy i noe zakladalam tego watku mam 23 lata i 15 tc

Gość gość
Zadziwiająco podobny. Autorko sciemniasz

Gość gość
na kafeterii duzo jest kobiet ktore borykaja sie z taimi problemami, ogolnie bardzo duzo kobiet zostaje w ciazy same, sytuacje moga byc podobne a nieraz wrecz identyczne. Sama sie juz z tym spotkalam. POzdrawiam dziewczyny, nie martwcie sie, dacie rade!

Gość gość
Autorka pisała, że ja wyrolowali.

Gość gość
Ja tez zakladalam taki temat ostatnio jak ta dziewczyna ... i wezcie nie robcie z tego prowokacji bo po mnie pojechali jak po szmacie ze jak dalam d**y to mam .ola z warszawy 23lata

tak bo tak było, tzn.nie wiem, myślę, że dostałabym pieniądze jakieś ale za późno od rozwiązania umowy sie za to wzielam i dupa

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Same sobie bierzecie takich kolesi, którzy okazują się nieodpowiedzialni. Same jesteście sobie winne.