Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

hmm kto mi pomoże? :)

Polecane posty

Gość

właśnie zaczynam masować moją cipke ...

Gość Wilk 1946
Polecam 2 ksiazki gdzie dobrze jest opisany mechanizm w jaki sposob samotna masturbacja zwl;aszcza taka gdzie wyobrazamy sobie innego partnera niz nasz lasny niszczy wiez erotyczna Ksiazki do poczytania dla Ciebie Jak zbudowac szczescie intymne 10 typow libido niedopasowanie seksualne Marsjanie i Venusjanki w sypialni W mamy w kwesti maturbacji poglady rozne o 180 stopni I naprawde czytam w tobie jak wotwartej ksiazce Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość
ale pewnie pózniej będzie boleć :) jest już troche mokra więc ide po wibrator

Gość
Wilk 1946 dziś Ale ja wczoraj współżyłam więc nie wiem o co ci chodzi :) Mam duże potrzeby i oprócz seksu masturbuje się :)

Gość gość
Bałwanie,jeżeli nie masz nic do powiedzenia to wp*****laj się z ryjem między wódkę a zakąskę.

Gość
jaką więz? :D Masturbuje się od około 12 roku życia i nie mam żadnych problemów wręcz przeciwnie zawsze podczas seksu mam orgazm

Gość
była w dłuższym związku, ale aktualnie nie spotykam się z nikim na poważnie choć nie narzekam na samotność :p

Gość
miłość na razie mnie nie obchodzi. Spotykam się dość często z 2 znajomymi w wiadomym celu, troche się pomasturbuje i jestem zadowolona z życia...

Gość
wilk kurde wybiłeś mnie z rytmu

Gość gość25
Ja bym Ci pomógł, ale coś bym chciał w zamian :P

Gość gość
Ja pierdolę, znów ta dziwka. Ktoś z modernizacji powinien się nią zająć :( To jawna prostytucja na publicznym forum!

Gość gość
gość 25 nie martw się, ona przesyła napalonym zdjęcia swojej cipki. :)

Gość gość
Dziwki są super.

Gość
Ja bym Ci pomógł, ale coś bym chciał w zamian jezyk.gif co ? :P

Gość gość25
myślę że sama będziesz wiedzieć jak mi się odwdzięczyć :D

Gość
ooch ale sterczą mi sutki. Aż bolą, ale jest to przyjemny ból...:)

Gość gość
good girl, a lubisz 69????

Gość wilk 1946
namawialm cie zebys ustalila libido swoje i swojego faceta ajak bedziecie juz wiedzieli jakie jest to wtedy jak bedziesz chciala podpowiem jak sobieporadzic jesli on ma wieksza a w twoim wypadku na 99% tak wlasnie jest Kazdy znas ma swoje maksymalne zapisane wgenach libido i nie przeskoczy tego bez wgledu co bys nie robila nie stanie mu i juz Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość
good girl, a lubisz 69???? uuuh kocham :)

Gość gość
a połykasz??? :P

Gość
wziełabym twojego k****a do buzi po same jaja,a potem bym go lizała i ssała aż do wytrysku...

Gość gość25
ooo to tak jak lubię :D

Gość
uuhh chyba niedługo dojde. leje mi się z cipki. jest tsk mokra że pobrudziłam krzesło ':(