Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goraczka I trudnosci z oddychaniem! lekarz ignoruje PARACETAMOLEM

Polecane posty

Gość gość

Witam i blagam o jakas rade czy cos moj synek ma 5 lat ma od wczoraj co jakis czas goraczke ,mowi ze boli go brzuch i gardlo ma problem z przelykaniem i oddychaniem...!!! teraz akurat udalo mu sie zasnac po raz 2 juz dzisiaj.. bylam z nim u lekarza(mieszkamy w uk) powiedzialam ze podejrzewam angine a on sie smieje i mowi ze jemu nic nie jesc :( jestem w szoku i nie wiem co robic zobaczyl tylko gardlo i mowi ze tu nic nie ma zlego on jest zdrowy! przepisal paracetamol 3 razy dziennie nie wiem co robic czy jechac na pogotowie i powiedziec jaka sprawa czy czekac do jutra ??? prosze o rady

Gość gość
wczoraj synek zwymiotowal czym jak by kule sliny nie wiem czy ten lekarz na prawde nie widzi ze jemu cos jest czy udaje glupiego mowilam mu ze nie w nocy plakal ze nie moze oddychac itp a on ze to normalne i ze jemu nic nie jesc..

Gość gość
Nie lubią Polaków

Gość gość
to zamiast tu wypisywac to zawsze mozesz pojechac na dyzur do szpitala. dziwna jestes

Gość gość
Daj spokój szkoda pieniędzy na lekarzy niech bachor zdycha zrobisz sobie drugiego zdrowszego

Gość gość
wlasnie o to chodzi ze nie mamy auta.. synek teraz czuje sie lepiej obudzil sie przed chiwlka nie ma goraczki i je tosta! jestem w szoku.. zaraz podam mu kolejna dawke paracetamolu i zobaczymy zawsze mozna zadzwonic na pogootowie dobrze ze chociaz jesli o to chodzi szybko przyjezdzaja