Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna pupa

Jakieś 80% Polek ma płaskie tyłki jak faceci

Polecane posty

Gość gość
to jest doopa him? hahahahah ale lipa zabawna jest ta krytyka osoby, która sama nie ma nic do pokazania hehe

wredny małpiszon dziś Widzieliśmy twoje zdjęcia, wyglądasz jak typowa szara mysz, a tutaj pyszczysz. Vikrenes się nie myli, więc nawet nie p*****l gówniaro, że to nie były twoje foty.:classic_cool:

Hahaah śmieszne, nie ma ANI JEDNEGO portalu na którym widnieje moje zdjęcie, prócz szkolnej internetowej stronki. :classic_cool: Tak mi przykro, ale niestety nie posiadam ani Facebooka, ani photobloga, ani fotki, ani innych pie*dolniętych gimbusiarskich portali społecznościowych. Siema. 🖐️

Gość gość
wredny , nie kompromituj się .. Nie masz nic do pokazania , wiec bądz cicho .. Grubasie

Gość gość
zawsze najwięcej krzyczą i krytykują największe pasztety . Taka prawda

Skompromituje się dopiero wtedy, jak się wku*wie i dodam faktycznie tutaj swoje zdjęcie z dedykacją, karteczką k**wa i ch*j wie jeszcze z czym, może wtedy się przekonacie wy pie*dolone koniozwalce :D

Gość prawictwo pospolite 125
ten ostatni tyłek niby kobiecy , ale znowu problem jest słaba jakośc zdjęcia i perspektywa w której niewiele widać. Mam więcej zarzutów do zdjęcia niż do tyłka ..

Gość gość
wredny małpiszon pasztecie lepiej nie wklejaj , bo i tak nie masz nic do pokazania

skąd wy bierzecie te śmieszne statystyki? z tego co tu dziewczyny piszą nie ma takiego problemu. Ja również się pod tym podpisuję, jestem typową klepsydrą. A jak ktoś nie ma z natury odstającej pupy to przecież w dzisiejszych czasach, poświęcając kilkanaście minut dziennie może sobie taką wyćwiczyć w domu na macie.

Gość gość
No niestety ja jestem posiadaczką płaskiego tyłka. Żadne ćwiczenia nie pomagają :-( Dobrze chociaż że mam mega długie-szczupłe nogi. Ale pupa to porażka.

Gość gość
małpiszon = gruby krzykacz

Gość gość
małpiszon to "kulturalny"i bogoojczyźniany" elektorat.... hahahaha wydziela z siebie swe wypierdy na wyborach

Gość gość
nudzi mnie zycie :O tyłki też