Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marihuana prośba o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Pisze odnośnie swojej pracy mgr, w której chciałabym zamieścić kilka informacji dotyczących zażywania marihuany, a dokładnie efektu jaki daje jej zażycie. Na pewnym forum palaczy doszukałam się, że maryśka ma magiczne właściwości i ten temat mnie zaciekawił. Czy wy kiedykolwiek poczuliście jakąś "magię" - chodzi mi tu bardziej o stan emocjonalny. Będę ogromnie wdzięczna za wszelkie komentarze, bo sama chcę się przekonać, ale dopiero w ostatnim stadium swojej pracy, żeby móc ocenić prawdziwość tej teorii. Potrzebne mi są oczywiście czyjeś zdanie :)

po trawce są różne tripy, te dobre, i te tzw. 'bad tripy'. nie wiem co masz na myśli mówiąc, że ma magiczne właściwości, sprecyzuj to dokładniej :D

Gość gość
Chodzi o to, że spotkałam się z wątkiem palaczy, którzy określili stan "upojenia" jako coś, co można nazwać magiczną chwilą. Jeden z kolesi twierdził, że gdy pali, wracają mu miłe wspomnienia z dzieciństwa. Ktoś inny napisał, że po maryśce seks jest najcudowniejszą rzeczą. Chodzi mi o te magiczne momenty po. :)

Gość gość
Czyli podsumowując: nie ma żadnej magii?

Gość gość
A jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło: Czy ktoś zauważył, że marihuana pomogła mu w jakichś dolegliwościach? Dużo się mówi, że konopie moga być lekiem dla chorych na raka itp. Ktoś coś zauważył?

Gość gość
Ja pale zapobiegawczo to nie wiem:-D