Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolka997

MATURA

Polecane posty

Gość Lolka997

Hej mam problem, mianowicie jestem w 3 klasie liceum o profilu mat geo. Zamierzam zdawać maturę z tych właśnie przedmiotów. Jednak mój problem polega na tym, ze od września chodzę do szkoły tylko na te lekcje, które przydadzą mi sie na maturze, na innych rzadko sie pojawiam... Mowię o tzw dodatkowych przedmiotach. Mój problem polega na tym ze grozi mi nieklasyfikacja z informatyki. Nie chodzę na nią, gdyż są to 3h lekcyjne pod rząd (kończę przez to lekcje o 17), wiec wole w tym czasie uczyć sie w domu do czegokolwiek innego co bardziej mi sie przyda w kontekście matury. Jestem strasznie zdenerwowana - co mam zrobić? Czy muszę zaliczyć cały semestr? Zaznaczam ze nie zdaje tego przedmiotu na maturze. Czy jest opcja ze zostanę nie dopuszczona do matury przez ta głupia informatykę? Proszę o pomoc.

Gość gość
Oczywiscie, ze zostaniesz niedopuszczona do egzaminu, bo bedziesz nieklasyfikowana z jakiegos przedmiotu. Aby podejsc do egzaminu musisz miec przedmioty zaliczone, inaczej grozi ci kibel i poprawka przedmiotu w sierpniu, a matura za rok.