Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupujecie w Almie ?

Polecane posty

Gość gość

kto tam robi z was zakupy ?

Gość gość
W Almie w moim mieście zawsze śmierdzi zepsutym mięsem :o . Nigdy bym tam nic nie kupiła:P

Gość gość
Zdarza sie ale bardzo rzadko. Glownie kupuje tam jak cos potrzebuje wyjatkowego-slodycze napoje i szczegolnie warzywa-pataty i takie tam wydziwiaste ktorych w zwyklym sklepie nie ma. Ceny z kosmosu maja tam

Mnie ze spokojem stać na zakupy w Almie, ale trzeba być frajerem by przepłacać o 50% za te same produkty, które dostaniesz w innych sklepach o połowę taniej. Do syfu jak Biedra i Lidl nie chodzę. Najlepiej jest w "Piotrze i Pawle" - ceny wyższe niż w większości marketów, fakt ale nie aż tak jak w Almie, a jednocześnie jest czysto i nie ma żuli jak w tych wszystkich biedrach, carfurach, lidlu itd.

Gość kradziej z Almy
W Almie to ja kradnę batoniki

Gość damons43
Swojego czasu kupowałem w Almie, dość spore zakupy, ale odkąd wędliny zaczęły się psuć po 2 dniach i od kiedy zacząłem czytać etykiety z innych produktów to zwątpiłem. Prosty przykład, wielki napis na opakowaniu :Bez dodatku cukru: myślę, no i fajnie, a czytam skład a w nim: substancje słodzące, syrop glukozowy :/ inny przykład :bez konserwantów: a skład zawiera przynajmniej z 8 tych symboli E :/

Gość gość
Nie ma co przepłacać. Produkty o połowe droższe niż w innych sklepach. Tak promują zdrową żywność a wypuszczają produkty pełne konserwantów, polepszaczy, cukru itd. Dobijaja mnie te ich reklamy, że niby taka zdrową żywność mają, straszą konserwantami w innych produktach, a sami nie maja nic lepszego. Robią nas tylko w balona:/

Gość PanTadeusz21
Kupowałem w Almie, ale do czasu. Raz, że na chwile obecną wychodzi drogo. Dwa, że dobrej jakości produkty i w duzo lepszych cenach można kupic teraz w lidlu albo biedronce. Trzy, ze kiedys wybor wydawal sie bogatszy. A cztery, ze w duzym stopniu oszukuja. Jest wiele produktów ktore promuja jako zdrowe i naturalne. Wystarczy spojrzec na etykiety i chemia az od nich bije. Sam bylem fanem almy bo blisko, bo kolejki male, ale ostatnio mówię dość.

Gość gość
byłam ze dwa razy, ale alma nie zachecila mnie az tak zeby tam wrocic, nie dosyc, ze drogo to moim zdaniem wbrew pozorom az takiego duzego wyboru to nie maja. ceny owocow, warzyw, miesa i wedlin to po prostu jakis kosmos. chyba sklep dla ludzi, ktorzy nie maja co robic z pieniedzmi

Gość gość
Nie kupuje, w moim miescie nie ma tego sklepu.

Gość gość
ceny rzeczywiście z kosmosu, ale czasem chodzę po jakieś drobne zakupy. Najbardziej mnie przeraża jakość warzyw i owoców, zazwyczaj są zepsute i jest na nich pleśń więc nie kupuję.

Gość gość
Co zakupy w tym sklepie mają wspólnego z życiem uczuciowym?

Gość gość
nie widze sensu zeby tam kupowac, dla mnie stanowczo za drogo