Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Tanie perfumy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Tak do 200 zl. Jakie polecacie? Odpadaja bardzo ciezkie, kwiatowe zapachy. Do tej pory uzywalam Chanel Mademoisele, ale nie mam na razie kasy. Zapach byl wprawdzie dosc ciezki, ale mi sie podobal. Lubie tez Sabatini ocean. Marzy mi sie delikatna, swieza nutka, ale jednoczesnie kobieca i elegancka-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
idz do perfumerii i popros o porade ja uzywam tylko meskich zapachow z tego samoego powodu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie ide do perfumerii, bo szukam czegos tanszego. Poza tym nie chetnie tam chodze, bo ekspedientki sa przemadrzale i czuje sie tam zawsze jak kopciuszek. Kiedys jedna tak mi doradzila, ze drogi perfum uzylam 2 razy, no nie dalo sie tak smierdzial.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wejdz na www.perfumeria.in b臋dziesz mia艂a co艣 w super cenie

Udost臋pnij ten post

W takim razie na pewno spodoba si臋 albo Signorina od Salvatore Ferragamo ( www.essenza-perfumy.pl/salvatore-ferragamo-signorina-woda-perfumowana-30ml-darmowa-dostawa-kod-6gh6jvp1) albo Versace Bright Crystal ( www.essenza-perfumy.pl/versace-bright-crystal-woda-toaletowa-90ml-tester-probka-gratis ) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Bardzo du偶o od艣wie偶aj膮cych, cytrusowych perfum masz w parfumstore.pl. Testery tanie, ale najcz臋艣ciej bez korka. Nie jest to wielkim problemem, bo mo偶na sobie przecie偶 z poprzednich buteleczek wykorzysta膰 lub dokupi膰 tanio gdzie艣 przez og艂oszenie. Do tego poszukaj zapach贸w na bazie pi偶ma, bo mocno energetyzuj膮 i przy sprzeda偶y, obs艂udze klienta 艣wietnie si臋 sprawdzaj膮.

Udost臋pnij ten post