Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tanie perfumy

Polecane posty

Gość gość

Tak do 200 zl. Jakie polecacie? Odpadaja bardzo ciezkie, kwiatowe zapachy. Do tej pory uzywalam Chanel Mademoisele, ale nie mam na razie kasy. Zapach byl wprawdzie dosc ciezki, ale mi sie podobal. Lubie tez Sabatini ocean. Marzy mi sie delikatna, swieza nutka, ale jednoczesnie kobieca i elegancka-)

Gość gość
idz do perfumerii i popros o porade ja uzywam tylko meskich zapachow z tego samoego powodu

Gość gość
Nie ide do perfumerii, bo szukam czegos tanszego. Poza tym nie chetnie tam chodze, bo ekspedientki sa przemadrzale i czuje sie tam zawsze jak kopciuszek. Kiedys jedna tak mi doradzila, ze drogi perfum uzylam 2 razy, no nie dalo sie tak smierdzial.

Gość gość
wejdz na www.perfumeria.in będziesz miała coś w super cenie

W takim razie na pewno spodoba się albo Signorina od Salvatore Ferragamo ( www.essenza-perfumy.pl/salvatore-ferragamo-signorina-woda-perfumowana-30ml-darmowa-dostawa-kod-6gh6jvp1) albo Versace Bright Crystal ( www.essenza-perfumy.pl/versace-bright-crystal-woda-toaletowa-90ml-tester-probka-gratis ) :)

Gość gość

Bardzo dużo odświeżających, cytrusowych perfum masz w parfumstore.pl. Testery tanie, ale najczęściej bez korka. Nie jest to wielkim problemem, bo można sobie przecież z poprzednich buteleczek wykorzystać lub dokupić tanio gdzieś przez ogłoszenie. Do tego poszukaj zapachów na bazie piżma, bo mocno energetyzują i przy sprzedaży, obsłudze klienta świetnie się sprawdzają.