Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pochwa po porodzie.

Polecane posty

Gość gość

Uwaga!!! Mam 4letnia corke. I znowu jestem w ciazy. Poprzedni porod kleszczowy, rozciecie zakazone szwy puscily chodzilam z dziura jak po kuli - spartolili wszystko. Dawniej wargi sie domykaly teraz mam tam jakby dodatkowa dziure? Mezu sie nie pokazuje:( nigdy nie rozchyle przed nim nog jak w tych filmach. Moje pytanie - czy miala tu ktoras laserowa plastyke pochwy? Albo chirurgucznie? W srodku jest ok, mialam miesnie i nadal jestem w miare ciasna w srodku, ale wejscie masakra:( nie ma tej skory elastycznej w dol ( tam gdzie rozcieli to zroslo sie, ale i tak jest dziura - widac jak sobie zdjecie robilam - wstyd sie pokazac - trzy dziury mam:(

Gość gość
Jak Cię stać to zrób. Ja nie robiłam, bo nie miałam potrzeby ale na Twoim miejscu bym zrobiła( bo ewidentnie widać że nienawidzisz tej części ciała, która powiedzmy sobie szczerze jest dla kobiet ważna). Ja miałam operacje plastyczną nosa i laserowe usuwanie rozstępów i z obu zabiegów jestem zadowolona. Po operacji nosa został tylko niewielki ślad ( maluteńki blizna).

Gość gość
Głupia skoro jesteś ciasna i sex jest ok i nie masz dolegliwości to po co operacja?? przecież to tylko dodatkowy ból i cierpienie gojenie się po takiej operacji jest ciężkie