Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy przestaliście się przejmować opinią ludzi

Polecane posty

Gość gość

ja zauważyłam że im jestem starsza tym mam bardziej wywalone na to co ludzie powiedzą

Możliwe, że tak jest. Chociaż ja raczej zawsze mialem gdzies co ktos o mnie mowi choc z tego co wiem raczej sa dobre opinie o mnie.

Gość gość
ja nadal sie jakos przejmuję niestety i do jasnej anielki nie wiem po co skoro to mnie tylko blokuje i nic dobrego mi nie daje, a jako nastolatka czy dziecko to już w ogóle miałam deprechę przez to ale to fakt, że z wiekiem sobie uświadamiamy, że nie da sie wszystkich zadowolić i tyłek nam obrobią i tak czy siak

Gość gość
Ja się nie przejmuje od momentu jak uświadomiłam sobie ze i tak nie mam wpływu na to co ludzie myślą i mówią. Zawsze tak było i będzie ze każdy będzie miał coś do powiedzenia o innych dlatego nie warto się tym przejmować i robić swoje bo ludzie maja niestety taka naturę że zazdroszczą Wszystkiego i stad bierze się najczęściej to gadanie

tak koło trzydziestki koło czterdziestki to juz w ogóle mogę wyjść w gumiakach w niedzielę na główną ulicę Lublina :) zresztą, niedziela to mój ulubiony dzień na działkę i sprzątanie plus pralkę nie moge sie jeszcze przemóc do wychodzenia bez makijażu, ale myślę, że i do tego dojdę mówię, co myślę, robię, co uważam za słuszne i mam 99,99% ludności głęboko w d... i dobrze mi z tym jak nie wiem co :)