Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy nie mają żadnych zainteresowan ! Smutne

Polecane posty

Gość gośćinka
Teraz planuję odłożyć sobie trochę pieniędzy i kupić sobie kamper, by móc zwiedzić Polskę. Tylko muszę znaleźć chętną osobę , która chciałaby ze mną pojechać. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif XX To ja z Podlasia :) Zawsze chciałam wybrać sie w podróż kamperem, kiedyś nawet szukałam ogłoszeń i wiem że można wypożyczyć i wcale nie wychodzi to tak drogo, a jeżeli chodzi o kupno to jednak troszkę pieniążków trzeba przygotować :) Moim takim cichym marzeniem jest podróż koleją transsyberyjską, ale na razie mam dwoje dzieci, może kiedyś jak je odchowam i będę miała z kim :) Ogólnie uwielbiam podróżować, ale nie mam wiele środków i możliwości dlatego na razie podróżuje po atlasie i google ;) i robię sobie małe wycieczki rowerowa, w tym roku wybrałam się z moim mężczyzną rowerami do Puszczy Białowieskiej, zabraliśmy śpiwory i namiot ze sobą. Było bardzo fajnie :) Niewiele to kosztowało :)

No ok, pasja ogrodnicza. Hehe to też moje ogromne hobby. Ale to ogromna praca! Ja często odmawiam znajomym np. wyjścia do kina bo muszę skosić trawę albo wypielić albo coś tam innego zrobić w ofrodzie np. zebrać porzeczki i zrobić przetwory. No i co? Kocham to robić ale i muszę bo rośliny same się nie podleją a trawa nie skosi. Więc jest to poniekąd przymus. A poza tym czy można to nazwać pasją? Ostatnio dowiedziałam się ze kolekcjonowanie to też pasja. Moim zdaniem to hobby, ale nie pasja, tak jak szydełkowanie, robienie na drutach, decoupage itp.

Gość gośćinka
Ostatnio dowiedziałam się ze kolekcjonowanie to też pasja. Moim zdaniem to hobby, ale nie pasja, tak jak szydełkowanie, robienie na drutach, decoupage itp. XX pasja i hobby to właściwie jest to samo, ma takie same znaczenie. Pasja pierwotnie jest to coś co wiąże się z poświęceniem, trudem a nawet cierpieniem. Praca w ogrodzie bywa ciężka, wkładasz w to wysiłek, poświęcasz się temu. Kolekcjonowanie też może wymagać pewnego wysiłku, szukanie nowych eksponatów, zależy kto co kolekcjonuje. Moim zdaniem jazda na rowerze też jest pasją, jeśli ktoś tak jak ja, jedzie kilkadziesiąt kilometrów mimo że nie ma takiej potrzeby (oprócz potrzeby ducha:) czuje wysiłek i się nie poddaje, czuć czasami przy tym ból zwłaszcza gdy podjeżdżam pod długa górkę, ale satysfakcja i radość są silniejsze:) Pieczenie ciasta to też wysiłek wykonuje się pewne czynności, pracuje się przy tym, czasami w trakcie możemy popaść w zwątpienie, bo tracimy wenę i coś nam nie wychodzi, ale nie poddajemy się i w efekcie ciasto wychodzi pyszne:)

Gość gość
jakiś pojebany ROR rozpierdolił mi wątek swoimi idiotycznymi dyrdymałami które sie kupy nie trzymaja ! won

Gość gość
nie wierzę! Na dowód polecam nowy cykl na YT Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Fajni ludzie :)

Gość gość
:)no nie wiem to chyba zalezy ale komuna to sie chyba juz dawno skonczyla 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Mnie jakiś czas temu koleżanka zapisała na kurs decoupage i tak bardzo mnie to wciągnęło, że każdą wolną chwilę spędzam nad tym. Zrobiłam już chusteczniki dla siebie i dla mamy a teraz w związku z tym, że święta już niedługo mam zamiar zrobić piękne bombki w prezencie dla znajomych. Wszystkie potrzebne materiały kupuję w sklepie www.swiatmargo.pl który jest bardzo dobrze zaopatrzony. Polecam każdemu takie hobby:)

Gość gość
ja też zaczęłam dekorować techniką decoupage i potwierdzam to naprawdę wciąga:) Dzięki za podpowiedź ze sklepem - www.swiatmargo.pl - naprawdę mają dobre ceny, ostatnio kupiłam tam super serwetki w promocyjnej cenie.

Gość gość
Jestem bardzo zdziwiony, że ktoś wymienił już moją oryginalną pasję czyli kolekcjonowanie nasion. Z tym, że ja ostatnio mam fioła na punkcie nasion marihuany. Zakup ich oczywiście jest całkowicie legalny poprzez strony takie jak https://nasionamari.pl/index.php

Gość gość
Polacy to nazwa własna. Jesteś polakożercą, że zakładasz negatywny temat? Hę?

Gość gość
A jak jest z tym kolekcjonowaniem nasion? W sensie chodzi mi o ich zakup. Czy to działa tak jak zakup w innych sklepach, że mają twoje dane itp.? Niby legalne ale jednak tak się w 100% ujawniać to chyba średni pomysł bo zawsze są domysły, że można ich używać do czegoś innego

Gość gość
Normalnie a jak ma być? Legalne? Legalne! więc nie ma się czego obawiać. Ja przeważnie kupuję przez internet na https://nasionamari.pl/ ale przyznam, że kilka razy byłem u nich w stacjonarnym sklepie osobiście i zero spiny. Wszystko na legalu przecież no a to tylko fakty do klastra :)

Gość gość
Ty szmato bez nadziei

Gość gość
Maja zainteresownia, pochlac i p******c!