Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polacy nie mają żadnych zainteresowan ! Smutne

Polecane posty

Gość gość

nawet w chińczyka i w karty przestali grać :D nie mówiąc np o tenisie ziemnym :classic_cool: dobranoc

Gość gość
czym sie martwisz na swieta noc? Moze graja w tenis stolowy :-P Dobranoc . Elena

Gość gość
ej ty elena :D najlepsza kostka rubika dla pieska i królika

Gość gość
stołowy jest dla tych bez głowy :classic_cool: ziemny dla szczegolnie utalentowanych :P

Gość gość
kostka rubika dobra jest szczegolnie pod kolderka :-P No mozna to tez nazwac zabawa w pieska i krolika :-D Elena

Gość gość
oj Elen łożko to zupełnie inna beczka :) o tym sie nie powinno pisać

Gość gość
a czemu to ???Mam sie wstydzic -to sie bede wstydzic :-D Lozko to jest tez fajowe zainteresowanie .Sama uwielbiam w nim byc .To jak moje hobby .Pasjami moge w nim przebywac !!!!!👄. Elena.

Gość gość
taa faktycznie łożko to jedyne hobby całej populacji :D

Gość gość
gdyby nie te hobby nie byloby tu nas .Wymarlibysmy , jak dinozaury :-P No chyba nie bedziemy na swieta noc zajmowac sie fizyka kwantowa do diabla ? Elena.

Gość gość
sexpenis ,tfuu tenis :)

Gość gość
Mają, mają. Tylko mało z nas i zwykle bardziej ambitne są te zainteresowania. To, o czym piszesz, to raczej ulubioy sposób spędzania wolnego czasu niż zainteresowanie, ale skoro to lubisz, to świetnie.

Gość gość
wątpię.Jakie to bardziej ambitne ?Czytanie ?Teatr ?Opera ? czy jezyki..? Wszystkie poniekąd kontynuuje z tym ostatnim ..amatorsko :P mus ' sport jest ważny ! :)

Gość gość
edukacja ..> mgr :classic_cool:

Tez tak nieste uwazam - moze o trendach bo znam sporoPolakow i Polek z super pasjami ale ogolnie trend jest taki ze sie nic nie robi a w weekendy ludzie sobie siedza w domach uwazajac ze jakokolwiek aktywnosc to "zawracanie du...y" ;// Nie planuja do przodu i nie cenia swoajego czasu... a juz jesli to robia to sa zapalencami i wyjatkami;/ Nie mysla o tym jak sprawiac sobie przyjemnosc a pieniadze wola ladowac np. w nowe meble czy ubrania (jesli musz ajuz wybrac..)

Gość gość
ror, a jakie ty masz "super pasje", opowiedz o nich.

"gość dziś ror, a jakie ty masz "super pasje", opowiedz o nich" xxx ale temat nie jest o mnie, rozumiem ze mozesz sie nie zgadzac z moja opinia - ale kierowanie pytania bezposrednio do mnie jest troche niesmaczne, nie sadzisz? jakby temat brzmial jak pozbyc sie luszczycy i bym sie wypowiedziala jak jej zapobiegac to zkaladam ze zaczelabys sie ciekawic czy ja takowa posiadam i w ktorym miejscach, co nie?;-)

Gość gość
ROR wez nie kręć tylko po prostu odpowiedz :)

Gość gość
Nie sadze Ror wszystko jest w porzadku a pytania sa czyms naturalnym wiec albo odpowiadasz albo sie nie wlaczaj

Gość gość
To uogolnienie, jacy polacy? Polacy skad? Oczywiscie,ze maja zainteresowania

Gość gość
Ja np mam te sama pasje od 1996 a mawet dwie i nigdy mi to nie minie

Gość gość
Dajcież spokój ROR, wiadomo po co zadano takie pytanie i rzeczywiście było to niesmaczne. Można włączyć się do dyskusji bez opowiadania o sobie. Też uważam, że niewiele osób ma zainteresowania. Główne "zainteresowania" polaków to moda, kosmetyki, gry komputerowe i śmieciowe jedzenie. Ale ja znam trochę osób mających pasję: biegi, rower, góry, rękodzięło. I nie zgodzę się z opinią, że np. tenis czy rower to ulubiony sposób spędzania wolnego czasu a nie pasja. Oczywiście może tak być, ale nie musi, zależy jak ktoś do tego podchodzi, czy np. bierze udział w maratonach, interesuje się tematyką związaną np. z bieganiem itd. Pasja wcale nie musi być intelektualna. A studiowanie to w 98% nie żadna pasja i wszystko kończy się z chwilą otrzymania dyplomu. Pasja jest do końca życia :-)

"gość dziś ROR wez nie kręć tylko po prostu odpowiedz" xx to nie jest temat o mnie, ni nudz;-) xx "Nie sadze Ror wszystko jest w porzadku a pytania sa czyms naturalnym wiec albo odpowiadasz albo sie nie wlaczaj" xx nie ty bedziesz decydowac o tym co ja zrobie ;-)

" Też uważam, że niewiele osób ma zainteresowania. Główne "zainteresowania" polaków to moda, kosmetyki, gry komputerowe i śmieciowe jedzenie" xx sporo ludzi interesuje sie glownie...niczym;-) albo wlasnym swietym spokojem albo zeby jak najszybciej znalezc sie w domu na sofie. Dla mlodziezy to zycie od "dyskoteki" do "dyskoteki" - a w miedzyczasie co robia...? jak to co czekaja na kolejna dyskoteke, to taki highlight;-) i nie mowie o nastolatkach ale o grupie 22-29 lat , pi razy oko, Zeby sie jeszcze kosmetykami interesowaly! czymkolwiek! wiesz sam fakt ze myje sie codziennie zeby jeszcze nie oznacza zainteresowania stomatologia, wiekszosc lasek uzywa kosmetykow, czsaem w zatrwazajacych ilosciach przed tymi "disco";-), ale watpie czy one sie interesuja kosmetologia np. skladem kosmetykow, dzialaniem na skore itd. - naprawde to byloby juz cos. Ludzie poza PL cos w weekendy robia, odpoczywaja robiac cos - i nie ejest to ogladanie TV, w cos sie angazuja - mniejszego czy wiekszego, ale jednak;-)

Gość gość
większość ludzi nie ma i nie będzie mieć pasji,a robienie z tego zarzutu zalatuje zakompleksionym wieśniactwem,które z wiochy wyrwało się na emigrację,poza tym gdyby kontynuować temat,to okazałoby się,że te pasje to to co wciskają media jako modne

Gość gość
większość ludzi poza Polską,w weekendy chleje w pubach,rozumiem ROR,że jesteś prostą osobą,kiedyś pisałaś,że kończyłaś zawodówkę i pozory emigracyjnego wielkiego świata ci zaimponowały co rzutuje na twoje poglądy ( nowoczesne i postępowe ) i robienie zarzutów o zacofanie Polakom

Gość gość
Polaków po prostu nie stać,żeby w weekendy chlać w pubach,ale przestańcie z wieśniackimi gadkami w stylu,że Polacy są zli bo jedzą mielonkę,zamiast croissants

"gość dziś większość ludzi nie ma i nie będzie mieć pasji,a robienie z tego zarzutu zalatuje zakompleksionym wieśniactwem,które z wiochy wyrwało się na emigrację,poza tym gdyby kontynuować temat,to okazałoby się,że te pasje to to co wciskają media jako modne" xx spedzanie zcasu to edukacja, w takich spoelczesntwach jak polskie holduje sie innym wartosciom na pewno nie temu co nas uszczescliwia i nieprobowaniu nowych rzeczy - modne to jest narzekania i robienie od 25 lat w weekend tego samego;-) pasja to juz wyzszy etap, ale czesto nastepny po hobby, jak sie nie szuka to sie nie znajduje xxx "większość ludzi poza Polską,w weekendy chleje w pubach,rozumiem ROR,że jesteś prostą osobą,kiedyś pisałaś,że kończyłaś zawodówkę i pozory emigracyjnego wielkiego świata ci zaimponowały co rzutuje na twoje poglądy ( nowoczesne i postępowe ) i robienie zarzutów o zacofanie Polakom" xx a kto ci powiedzial ze ja emigrowalam, hm? co ty wiesz jakich narodowosci sa moi rodzice i gdzie doraslam ? nie sadze - nie kazdy ma te sama historie, ale temat nie ejst o nie - tylko o edukacji obywatelskiej i do tego sie odnosilam - intelektualiscie i nieroby wystepuja w kazdym spoelczesntwie, pytanie jakie sa tendencje dominujace? Nie konczylam zawodowki - ale gdybym miala taka sznse - to kto wie, moze bym tak wybrala - nie widze nic zlego w zdobyciu zawodu, a ty??;-)

"gość dziś Polaków po prostu nie stać,żeby w weekendy chlać w pubach,ale przestańcie z wieśniackimi gadkami w stylu,że Polacy są zli bo jedzą mielonkę,zamiast croissants" xx picie w pubach to nie jest zajecie samo w sobie - no a jesli ktos pije calymi weekendami od rana do wieczora - to juz ma problem;-) to tak jakby powiedziec ze plan na jutro to zrobic siku, wysikasz sie tak czy siak ale zajac mozesz si czyms innym;-)

Gość gość
słowo edukacja obywatelska użyte w kontekście konkretnej i prostej dyskusji o pasjach zalatuje na kilometr zakompleksioną polką ,która wyrwała się w wielki świat,na proste pytanie co jest twoją pasją,pierdolić coś o jakiejś edukacji obywatelskiej,sorry ale za bardzo twoje wywody zalatują ściemą,i za dużo spędzasz czasu na forum dla polskich czarnuchów